Reply To: 09.05.2007 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 09.05.2007 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2(1-1) Reply To: 09.05.2007 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2(1-1)

#78658
franz_kafka
Member

Dar sa va povestesc…, pentru ca tocmai m-am intors de pe stadion, unde meciul s-a desfasurat pe o ploaie torentiala cap – coada!
Un inceput de meci foarte bun pt SS, cu doua ocazii imense in cateva minute, dupa care urmeaza si doua sanse pentru Cetatea.
Min 20 aduce eliminarea lui Curelea, fara a se sti pentru ce anume (se pare ca pentru injurii arbitrului care a fost al 12-lea jucator al gazdelor sau pentru o presupusa altercatie cu un adversar), iscand o bataie generala intre fotbalisti.
Min 23 consemneaza o cursa pe partea stanga a lui Ferfelea, care dibrileaza cativa jucatori si suteaza din cadere de la aprox 20 de metri, inscriind in coltul scurt al portarului.
In min 29, la o faza fixa (un fel de corner mai scurt, acordat pentru un fault pe partea dreapta), un jucator al gazdelor nemarcat egaleaza cu o lovitura de cap din aprox 7-8 m lateral stanga.
Urmeaza pana la sfarsitul reprizei vreo doua ocazii ale gazdelor, constand in suturi la poarta in care s-a remarcat portarul SS.
In timpul pauzei, observ doua benere cu SS la peluza de la tabela de scor, si astfel am placerea sa fac cunostinta cu ultras.ro, stand in ploaie la bustul gol. Asa am juns sa fim doi suporteri cu doua benere, paziti de cinci jandarmi. De fapt, ultras ro a fost fantastic, s-a agitat tot meciul prin ploaie, incat unul dintre jandarmi a recunoscut la un moment dat ca face cat cinci suporteri. Eu, din cauza ploii, am stat mai mult sub tabela. S-a mai aciuiat un hatru localnic, cufundat in miros bahic, care tinea sa ne contrazica (mai ales pe ultras ro) in permanenta.
Repriza a doua incepe iarasi foarte bine pentru SS, iar Irimia, dupa o cursa pe partea stanga, unde a driblat tot ce a intalnit, a pasat in centrul careului de unde Ferfelea inscrie, in min 50.
Dupa gol, SS nu mai conteaza in atac, urmand sase ocazii imense pentru gazde (inclusiv o bara transversala), in care s-a remarcat iarasi portarul nostru (Popescu).
In cele din urma, in min 87, gazdele egaleaza dupa o faza prelungita de atac, cand unul dintre jucatori strecoara mingea in poarta dintr-o aglomeratie, dupa ce in prealabil portarul nostru fusese faultat in mod evident (doar asa l-au putut invinge). Se termina meciul 2 – 2, desi pe final fiecare echipa s-a straduit sa-i aplice adversarului lovitura de gratie. Ma despart repede de ultars ro pentru ca se oprise ploaia pentru o clipa, si nu ajung prea departe cand observ ca se apuca sa scandeze… Se apropie un jucator SS sa-l salute, dar este impind spre tunel de un fotbalist al gazdelor, aprizand scanteia unei batai in toata regula intre cele doua echipe chiar pe pista stadionului (fotografiata de ultras ro).
Nu cred ca ultras ro sa fi patit ceva, pentru ca dupa ce si-a strans banerele nu l-am mai vazut (oricum, nu vroia sa se intoarca singur in Bucuresti, ci impreuna cu echipa sau cineva din conducerea clubului).