Reply To: 09.05.2007 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 09.05.2007 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2(1-1) Reply To: 09.05.2007 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2(1-1)

#78667
07Ex
Keymaster

N-au scapat

Cetatea – Sportul 2-2

Moldovenii mai au mult de munca în ultimele cinci etape pentru a se salva de la retrogradare.

Gazdele au tremurat serios pâna în ultimele 3 minute, când au obtinut in extremis un punct. Dar acest lucru nu le rezolva problemele.

Dupa un început de joc echilibrat, tentativa sucevenilor de a obtine cele trei puncte vitale pentru salvarea de la retrogradare parea usurata de gestul copilaresc al “studentului” Curelea, care a fost eliminat înca din minutul 18 pentru ca l-a înjurat pe centralul Dan Burca. In ciuda eliminarii premature, oaspetii au continuat sa joace dezinvolt si au deschis scorul în minutul 24 prin Ferfelea, care l-a învins pe Rohetki cu un sut la firul ierbii din afara careului de 16 metri. Impulsionati de cei 4.000 de spectatori aflati în tribunele stadionului Areni, elevii lui Marian Pana au reactionat prompt si au reusit egalarea 6 minute mai târziu. Mitruc, cel mai bun om al gazdelor în întâlnirea de ieri, a centrat perfect din lovitura libera, iar Roman a marcat cu o lovitura de cap trimisa pe centrul portii. Partea secunda a început cum nu se poate mai prost pentru formatia gazda. Fostul echipier al lui Dinamo Kiev, Irimia, a patruns nestingherit pâna în careul sucevean, a centrat pe jos pentru Ferfelea, care a venit din alergare si a catapultat mingea direct sub transversala.

Au egalat în minutul 87

Neavând de ales, sucevenii au început din nou cursa de urmarire. Mai întâi Stoica a tintit bara transversala portii aparate de Popescu cu un sut din coltul careului mare. In minutele 62 si 68, Dicher a ratat de putin tinta din pozitii foarte bune, pentru ca imediat Roberto sa-l nimereasca pe goal-keeper-ul bucurestean cu o lovitura de cap expediata de la doar 4 metri. Insistenta sucevenilor a fost raplatita cu 3 minute în final, atunci când Roberto a marcat din mijlocul meleului creat în careul mic bucurestean, dupa ce în prealabil tot brazilianul nimerise bara transversala. (Gabriel Toderascu)