Reply To: 09.05.2007 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 09.05.2007 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2(1-1) Reply To: 09.05.2007 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 2-2(1-1)

#78673
dragos
Member

admirabil jocul “studentilor”, descris de cei 2 suporteri ai SS (jos palaria pentru voi !!!)…..PACAT CA NE TREZIM LA VIATA IN CEASUL AL-13-LEA, cand altii isi fac deja planuri de abordare a ligii 1.
imi pare rau, ca am avut dreptate, cand am spus ca NU vom promova in acest an !!!
mi-ar fi placut sa ma insel !!!!

in definitiv, nicio echipa din aceasta serie NU m-a impresionat (ma refer la jocul prestat) si in opinia mea, nu ar fi trebuit sa promoveze nimeni, insa NOI nu am reusit sa fim lucizi si EFICIENTI pe parcursul sezonului si d’aia suntem unde suntem!!!
altii au beneficiat de “AMORTEALA” noastra si d’aia sunt acum unde sunt (acolo sus!!!)
dpdv al corectitudinii, sunt sigur ca NU AM “PACALIT” FOTBALUL in acest sezon, insa corectitudinea NU TINE LOC DE REZULTAT !!! PACAT, PACAT !!

nu stiu cum, puteti fi atat de optimisti in privinta promovarii ????
ma rog, este optiunea voastra.

referitor la optimism, probabil, ca asa au procedat si JUCATORII la inceputul sezonului (vezi declaratiile: maturam cu toti, rupem tot, promovam 100%, nu avem adversari etc. etc) si cand au vazut ca nu se castiga un meci DOAR CU PREZENTA IN TEREN, si-au dat seama ca este GREU, GREU !!!!

la anu’, vom spune iara: BUNA DIMINEATA STUDENTI !!!!!!
insa, VA FI MULT MAI GREU !!!!