Reply To: 12.05.2007 Sportul Studentesc – FCM Bacau 1-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 12.05.2007 Sportul Studentesc – FCM Bacau 1-2(1-1) Reply To: 12.05.2007 Sportul Studentesc – FCM Bacau 1-2(1-1)

#78718
ionut.ro
Member

Eu am ajuns prin min.20, cum am sosit a fost o ratare mare a lui T.Balan (vole din careu putin peste poarte), apoi golul venit firesc in plina dominare studenteasca, centrare de pe stanga si reluare simpla din alergare a lui Oae, apoi alte ocazii – Balan preluare scurta si sut din intoarcere la coltul lung putin pe langa, apoi reluare din prima la coltul scurt, de credeam ca vom face scor. Golul Bacaului a picat contrar cursului jocului, la o faza in care marcatorul a pornit de pe la centrul terenului, l-a intors pe Ciupe, marcand apoi la vinclu. Apoi Tarnacop (care centrase la primul gol) a fost schimbat cu Varga, care in numai 5 min pana la pauza a pierdut 3 mingi, a centrat smechereste de la centrul terenului pe deasupra portii (oricum nu era nimeni in careu) de cerea lumea sa-l schimbe la pauza.
In repriza a 2-a Sportul a dominat doar in primele 5-10 min, suficient pt T.Balan sa mai rateze o data singur cu portarul, apoi a executa penibil o lovitura libera, apoi a fost schimbat cu Postolache. Din acel moment Sportul n-a mai avut nici o faza de poarta, baietii s-au precipitat o data cu trecerea timpului, am vazut multe atacuri intarziate la minge (ale noastre) – la care bacauanii profitau si trageau de timp in voie, multe pase gresite sau inapoi, joc superficial in aparare, si prea multe floricele ineficiente in atac, si ca de obicei multi nervi. Bacaul a obtinut victoria parca fara sa vrea speculand un nou culoar imens pe partea dreapta a apararii noastre. Am plecat repede fara sa vad incidentul cu Varga (pacat ca nu l-au suspendat mai mult dupa meciul cu Tulcea). Lumea cerea demisia. A cui?