Reply To: 12.05.2007 Sportul Studentesc – FCM Bacau 1-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 12.05.2007 Sportul Studentesc – FCM Bacau 1-2(1-1) Reply To: 12.05.2007 Sportul Studentesc – FCM Bacau 1-2(1-1)

#78721
Zibling
Member

Faza cu D.V. (ex-brazilianul, ex-argentinianul, ex-speedy gonzalez, ex-piticruiser, mai zic?) a fost atat de rapida, incat pana m-am prins eu, era deja cu flegma pe Marone Cucu de la noi din galerie. Florin Ultras s-a chinuit sa faca pe intermediarul, dar nu i-a iesit pe de-a intregul. Mai multe detalii va da el, ca am inteles ca nu vrea sa lase situatia doar asa, deoarece D.V. se pare ca nu pricepe gravitatea evenimentelor. Dar, fac pariu ca lui D.V. nu i s-a parut ca a facut ceva grav.

Eu mai spun doar 3 lucruri:
apararea noastra nu a facut nici marcaj in zona, nici om la om, si de aia vedem un scor ca asta, si se putea si mai rau, deoarece pe final bacauanii au avut posesia (bine, in scop de tragere de timp, dar le-au iesit si niste atacuri)
eu nu doresc ca galeria noastra sa se manifeste ca cea a Rapidului (injuraturi la adresa jucatorilor si altele), de exemplu, deoarece pe mine nu ma intereseaza daca echipa mea e cea mai buna, dar sa-i vad ca dau tot ce pot pe teren pe jucatorii si sunt multumit
nu mi se pare normal ca D.V. sa aibe posibilitatea sa ajunga in 2 timpi pe partea cealalta a gardului spre a sari la gatul unui suporter, deoarece e el vulcanic si deoarece nimeni dintre jucatorii sau staf-ul tehnic al Sportului nu l-a vazut ce are de gand !!! toti sunt de vina pt asta, la echipa nu este disciplina, iar D.V. simte asta si tine sa ne exemplifice acest lucru cat poate de des (cartonase galbene, rosii si acum incidentul asta).