Reply To: 12.05.2007 Sportul Studentesc – FCM Bacau 1-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 12.05.2007 Sportul Studentesc – FCM Bacau 1-2(1-1) Reply To: 12.05.2007 Sportul Studentesc – FCM Bacau 1-2(1-1)

#78746
mkg
Member

Ceea ce nu inteleg este faptul ca din vestiarul echipei nu s-a luat nici o pozitie oficiala care sa delimiteze echipa de acest “derapaj” deja muilt prea violent al lui Varga . De parca Varga nici nu ar fi la Sportul !! Tibi Balan ar trebui sa delimiteze echipa de Varga asa cum conducerea a facut-o din prima zi (probabil mai degraba de frica unor penalitati de la liga si federatie si mai putin din respect pt suporteri)
Ridicati stacheta moralitatii domnilor stuidenti ! Cu o exceptie sau doua am vazut numai spectatori cu mult mai civilizati decat pe orice alt stadion din Bucuresti ! Majoritatesa tineri si destui dintre ei cu prietenele ! Nu ii indepartati de stadion cu asemenea gesturi mitocanesti !
Nu de alta dar s-ar putea ca unii dintre spectatori sa nu fie chiar “Porumbeii pacii” si atunci am avea un jucator talentat mai putin in lot pt o perioada prelungita de timp
Avem nevoie de Varga dar oare Varga are nevoie de noi???
Inca mai astept un comunicat al lui Tibi Balan referitor la acest incident