Reply To: 02.06.2007 FCM Campina – Sportul Studentesc 3-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 02.06.2007 FCM Campina – Sportul Studentesc 3-0(2-0) Reply To: 02.06.2007 FCM Campina – Sportul Studentesc 3-0(2-0)

#78870
Zibling
Member

Extrem de jenant meci. A fost o deplasare pe care regret ca am facut-o. Nu mai merita acest turism rural pe bune (Poiana Campina este o comuna si acolo se afla stadionul lui FCM Campina). Sezonul viitor voi incerca sa ajung in deplasari doar in orasele pe care nu le-am vizitat pana acum – Tulcea, Chiajna si Focsani, poate si Dunarea Galati.

Cheltui bani, nervi, timp etc. ca sa vad un meci trunchiat inca din min.5 prin eliminarea lui Costin Gheorghe care ne-a marturisit ca nici nu l-a atins pe cheliosul de fundas al campinenilor care imediat s-a dat ranit, apoi era cu capul pe sus (fiind cazut pe pamant) sa vada daca i-a reusit “mutarea”. Deci, cu numai 1 singur atacant in teren, si fiind obligat sa-l schimbe pe Nicola cu un junior, tactica lui Yuksel a fost data peste cap.

Deci, in prima repriza echipa noastra nu a mai contat in atac (o singura reluare mai periculoasa a lui Ferfelea peste poarta gazdelor). Fac si precizarea ca Ferfelea a fost capitan al echipei la acest meci, banderola fiindu-i atribuita de insusi seful de trib V.Siman (din relatarile lui Mandinga, care ne-a onorat obligat-fortat in repriza a doua). Gazdele au inscris repede 2 goluri din greseli de marcaj ale apararii noastre care a fost franjuri (accidentari, Ciobi slab ca de obicei, iar Lung necopt si obligat sa tina la doi jucatori ai gazdelor deseori).

Golul 3 nici nu mai stiu cum a venit. Cert este ca-n repriza a doua ambele echipe puteau marca cate 2-3 goluri, dar portarul Popescu (la noi) si driblingurile exagerate, respectiv suturile anemice ale lui Curelea si Oae au pastrat tabela la 3-0 pt gazde. Nemeritat !!!

Antrenorul-jucator al gazdelor, Stefan Banu, a avut dreptate: “ati fost slabi astazi”, raspunzandu-i lui Ovidiu la o strigatura de-a mea. Insa, niciodata nu vom sti ce s-ar fi intamplat daca se juca 11 la 11 tot meciul :(