Reply To: 09.06.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 09.06.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-1(1-1) Reply To: 09.06.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-1(1-1)

#78919
Giani
Member

Recunosc ca am vazut doar ultimele 15 minute (plus cele doua de prelungiri; Lucian Dan a fost finutz, putea dicta mai mult fie si din cauza schimbarilor). Am vazut o echipa vizitatoare foarte agresiva dar COMPLET impotenta la finalizare (nici macar nu au reusit sa egaleze avand in fatza o mare poarta complet goala; Popescu era cu vacutza la raze pe coltul lung si fundasii visau la gagicile pe care le vor agata pe plaja). Interesanta a fost repriza a treia, la care au participat jucatorii (in ordinea sosirii) fundasul Marian Dedu (inapt azi, din cauza unei accidentari :(), jucatorul nostru de fortza Andrei Stanga si (sincer nu ma asteptam, credeam ca este o gluma pana cand l-am vazut la Nicu) Dacian Varga. Cei trei jucatori au avut o replica comuna: “seria a fost slaba, dar NU am stiut sa fim o echipa”.

Replicile personale ale celor trei:
Dedu: “Din pacate ca fundas trebuie sa ai un creier de otel si foarte mult caracter. Nimeni nu il acuza pe atacantul X ca rateaza 10 ocazii, dar mie imi ia gatul pentru o singura geseala care face scorul 1-1, nu conteaza daca am scos sase mingi de pe linia portii”. Si ii dau dreptate, atacantul are voie sa greseasca mereu, fundasul (sau chiar portarul) daca a facut o singura greseala este pus la zid. Nu a comentat nimeni ca Varga, Curelea sau Balan au ratat cu poarta goala, dar toti ne-am grabit sa dam cu pietre in Stanca dupa golul egalizator al lui Farcasanu.

Varga: “Daca eram o echipa am fi baut azi sampanie, nicidecum bere”

Stanga: “Baietii nu prea ma cunosc, nu am fost impreuna atat de mult timp, de aceea nu imi dau pase” (nu am vazut niciodata atata bun-simt la un jucator de fotbal. Un altul si-ar fi injurat colegii cu simt de raspundere). “La acea faza din minutul 80 am gresit (sut de la 22 de metri, scos cu greu de portar), trebuia sa mai inaintez doi pasi si era gol, fundasii erau mult in spatele meu”. Si la auzul vestii ca a promovat Buzaul: “@$%#, au batut la Galati?”.

Recunosc ca, desi nu sta foarte bine la capitolul talent, Andrei nu sta bine nici la capitolul “talente”. Am discutat azi cu un un om educat, plin de bun-simt, modest, chiar si auto-ironic, realist si dornic sa arate ca un hobby numit fotbal poate fi facut la maxim. Daca macar patru jucatori din lotul de baza ar fi gandit ca el (din pacate, din ceea ce am constatat, numai Dedu se compara la acest capitol), azi am fi baut o sampanie in cinstea promovarii, nicidecum o bere de final de sezon.