Reply To: 09.06.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-1(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 09.06.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-1(1-1) Reply To: 09.06.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-1(1-1)

#78922
07Ex
Keymaster

Ciobi a spart Otopeniul

Atacantul Sportului, Cristi Ciubotariu a marcat ambele goluri ale “studenţilor”, într-un meci care nu mai conta decât pentru statistici

Partida de azi a fost una de vacanta pentru cele doua echipe, care au spus adio promovarii cu câteva etape înainte, desi la începutul campionatului îsi anuntasera intentiile clare de a patrunde în Liga Intâi.
Primul mitan a început cu un sut la poarta gazdelor, însa mijlocasul Otopeniului, Toni Petrea nu a reusit sa îl învinga pe tânarul Andrei Popescu. Câteva momente mai târziu avea sa-si faca simtita prezenta pe gazon MVP-ul meciului, Cristi Ciubotariu, cel care l-a învins pe Florentin Radulescu printr-o executie slaba care a aratat forma si mai slaba a fostului goalkeeper al Petrolului. Dupa aceasta faza cele două echipe practic au adormit, mai ales apararea Sportului, Gabi Margarit egalând la o faza în care fundasii din Regie erau parca hipnotizati.

Repriza a doua a oferit acelasi fotbal plictisitor întrerupt de pauzele de apa pe care Lucian Dan le-a permis celor doua formaţii. Singura fază notabilă s-a consemnat în minutul 65, când Cristi Ciubotariu a reusit dubla, după o pasa de efect a lui Andrei Stângă. Daca centralul ar fi fluierat finalul partidei atunci, nu s-ar fi suparat nimeni, pentru ca aerul vacantei a pus stâpânire pe jocul celor doua echipe care si la anul vor trebui sa o ia de la capat în esalonul secund cu speranta ca va fi ultimul de la ora 11:00.