Reply To: Stiri din presa – Sezon 2007-2008

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2007-2008 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2007-2008

#78998
razvanR
Member

http://www.gsp.ro/Cel-mai-puternic-centru-de-copii-si-juniori.html?a=3312/17086

“Cel mai puternic centru de copii şi juniori”

de Adrian Popa

– În calitate de creator al acestui proiect, cum simţi că evoluează lucurile? Care este feed-back-ul din partea publicului ţintă? Apropo, care este publicul ţintă?

– Am dorit să schimb în totalitate din interior spre exterior imaginea clubului, am început cu caiete de reclamaţii pentru media, observator, arbitrii la joc, un manual de identitate, primul site oficial şi încă nu sîntem unde mi-am propus. La venirea mea aveam o serie de proiecte schiţate, le-am reformulat, m-am uitat prin buget ( nu avem buget) şi m-am gîndit la diferite soluţii de a creşte imaginea clubului. Am avut mai multe întîlniri cu Bogdan Naumovici şi am ajuns să stabilim poziţionarea clubului – cel mai puternic centru de copii şi juniori din România. Am ales şi un slogan, “Iubeşte Sportul!”, pentru că nu poţi să nu iubeşti Sportul Studenţesc. Am facut calcule şi cel mai ieftin, în mod ciudat, a ieşit crearea unei campanii compuse din spoturi.

Publicul ţintă au fost părinţii, în principal, şi iubitorii de fotbal. Am reuşit să atragem spre stadion foarte mulţi tineri din toate categoriile de vîrstă, de la 5 la 21 de ani. Dar o să vă spun mai multe legat de această campanie, din care mai avem un spot nedifuzat.

– Ai primit reacţii vizavi de spoturile lansate de Sportul?

– Reacţiile au fost pozitive, dar datorită faptului că nu am avut buget media, nu au avut expunerea pe care o doream. Sper ca următoarea campanie să aibă o expunere mai bună, voi avea şi o altă strategie.

– L-ai găsit pe Kaka prin Regie pe 2 iunie?

– A fost şi Lampard, Ronaldinho, au fost mai mulţi. Un număr relativ restrîns de copii, dar extrem de talentaţi. Unii dintre ei aveau deprinderi tactice şi tehnice la nivelul unora de 15-16 ani. Asta deşi aveau numai 8. Am rămas surprinşi de valoarea unora dintre ei. A fost evenimentul final al campaniei pentru acest an. Am avut peste 500 de printuri în toate şcolile din Bucureşti, primele spoturi radio, lucruri care nu s-au mai făcut.

– Tu te ocupi de promovarea Sportului, dar Sportul se ocupă de promovarea sa în Liga I? Crezi că veţi reuşi anul ăsta să reintraţi în Liga I?

– Toţi ne vom concentra pentru a ne reîntoarce acolo unde ne este locul: în Liga 1. Lucrăm intens la amenajarea bazei sportive, vestiare şi terenuri. Am promis că într-un an vom avea una dintre cele mai frumoase baze sportive din ţară.

– Cu ce ne veţi mai surprinde? Ce aţi mai pregătit pentru fanii Sportului?

– Avem foarte multe iniţiative noi pentru România pornind de la spoturi şi preselecţie pînă la programul de alimentaţie pentru copii, manualul de identitate, pachetele pentru sponsori, zona de îmbunătăţire a tehnicii, toate pot fi văzute pe http://www.fcsportulstudentesc.ro.

De curînd s-a finalizat programul de control şi evaluare al centrului de copii şi juniori, un soft unic în România, cu care ne mîndrim. Pe viitor? Sînt proiecte despre care nu vreau să vorbesc, dar cu certitudine “Iubeşte Sportul!” continuă cu o nouă campanie ( am deja de ales dintre trei strategii). Anul acesta am spus ca sîntem cel mai puternic centru de copii şi juniori din ţară, la anul vom striga tare că la noi copiii ajung fotbalişti.

– Ce aţi obţinut ca urmare a spoturilor?

– Potenţialii parteneri ne văd altfel, sîntem apreciaţi altfel şi în plus avem la ora aceasta în portofoliu ceva unic în România. Avem o campanie poate unică în lume, un punct de creştere, un slogan, o imagine, avem un feedback pozitiv, dar mai avem foarte mult de muncă. Suporterii sînt încîntaţi fiindcă pentru prima dată pot accesa un site oficial şi au putut observa că oricărui e-mail i se răspunde în mai puţin de 24 de ore. Şi jucătorii noştrii au fost încîntaţi, li s-a părut unic. Am crescut, dar mai avem mult de muncă. Am un singur regret: alfel se vedea totul dacă eram în Liga 1.