Reply To: Stiri din presa – Sezon 2007-2008

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2007-2008 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2007-2008

#79011
07Ex
Keymaster

Dragomir anunta o noua restructurare

Presedintele LPF a dezvaluit azi ca peste doi ani esalonul secund va avea doua serii compuse din 12 echipe fiecare, iar liga a treia va avea patru serii. “E nevoie de aceasta schimbare pentru concentrarea valorilor. In plus, partea a doua a campionatului în esalonul secund se va desfasura în sistemul play-off si play-out”, a declarat Dumitru Dragomir.

“Vor fi depunctari, categoric”

Mitica Dragomir a confirmat azi ca din toamna vor fi sanctionate drastic iesirile verbale din decor ale celor care lucreaza în fotbal. “Veti vedea ca vor fi depunctate echipele, altfel nu putem stopa acest fenomen. Va mai fi votata în Parlament si legea mea cu privire la violentele suporterilor, iar atunci cei care nu-si vad de treaba vor urmari meciurile de fotbal la sectiile de politie, ca în tarile din Vest”, a mentionat oficialul LPF, care mai crede ca nu stie daca Ionut Lupescu este omul ideal sa delege arbitrii, dar ca îi va acorda încredere. (Calin Teodorescu)