Reply To: Stiri din presa – Sezon 2007-2008

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2007-2008 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2007-2008

#79013
cameliu
Member

Rapid i-a acontat pe Tibi Bălan şi Dacian Varga
de Remus Răureanu

Giuleştenii fac eforturi să-şi întărească echipa pe ultima sută de metri. Ultimele ţinte ale verii pentru Rapid, Tiberiu Bălan (26 de ani) şi Dacian Varga (22 de ani), sînt deja acontaţi şi alb-vişiniii vor anunţa achiziţionarea “studenţilor” în următoarele zile.

Copos a confirmat negocierile cu preşedintele Sportului: “Tratez la mare cu Vasile Şiman”. Acţionarul majoritar din Grant a convenit în principiu cu finul său din Regie în privinţa transferurilor lui Bălan şi Varga. Un impediment în calea oficializării tranzacţiei îl reprezintă faptul că Tibi Bălan mai are şi o variantă de transfer din străinătate.

Şansele ca mijlocaşul de 26 de ani să joace “afară” sînt însă destul de reduse şi rapidiştii aşteaptă clarificarea situaţiei înainte de a anunţa achiziţionarea sa şi a lui Varga. După transferurile celor doi jucători ai Sportului, numărul fotbaliştilor transferaţi de Rapid în această vară ajunge la 9!

7 e numărul jucătorilor transferaţi de Rapid de la Sportul în ultimii 4 ani: Irimia, Galamaz, Negru, Mazilu, Lazăr, Varga, Bălan

“Să dea Dumnezeu să se rezolve mai repede, că vreau să joc şi eu iar în Liga I”
Dacian Varga

Varga era să devină chelner!
Dacian Varga şi Tiberiu Bălan au jucat destul de puţin pentru Sportul în sezonul trecut, în Liga a doua. Bălan pentru că a fost multă vreme accidentat la genunchi, iar Varga din cauza conflictului cu fostul antrenor al alb-negrilor, Gigi Mulţescu. Dacian chiar l-a anunţat pe Vasile Şiman la un moment dat că e decis să plece de la echipă, cu riscul de a renunţa la fotbal: “Mă fac chelner şi gata!”.

Creşte concurenţa între mijlocaşi
Tiberiu Bălan va fi al optulea mijlocaş din lotul Rapidului, în condiţiile în care în teren pot fi simultan numai trei! Fostul internaţional va avea de luptat pentru un post de titular cu Grigorie, Măldărăşanu şi Emil Dică, pentru un loc în partea dreaptă a liniei de mijloc. Dacian Varga îi va avea concurenţi pentru titularizare pe brazilianul Cesinha şi pe Lucian Burdujan.