Reply To: Stiri din presa – Sezon 2007-2008

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2007-2008 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2007-2008

#79023
07Ex
Keymaster

O nouă victorie pentru studenţi

Sportul Studenţesc a învins miercuri nou-promovata în Liga a II-a, Inter Gaz, cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Curelea, Nicola şi Ghinga. Partida, iniţial programată pe stadionul din Regie, a fost în pericol să nu se dispute, din cauza ploilor abundente din ultimele zile care au inundat terenul “studenţilor”, dar în cele din urmă s-a hotărât ca meciul să se desfăşoare pe terenul Inter Gaz-ului.

De remarcat că, din lotul cu care a promovat sezonul trecut, la Inter Gaz nu a mai rămas decât Dumitrescu.

La partidă a fost prezent Razvan Lucescu, antrenorul echipei FC Brasov, care si-a urmarit din tribuna viitoarele adversare, lundu-şi notite pe tot parcursul intalnirii.

Eduard Badescu, antrenor Sportul: “In acest meci am pus la punct tactica pentru sezonul urmator, am insistat pe pregatirea fizica si ne-am focusat pe duelurile 1 la 1”

Mitica Bolborea, antrenor Inter Gaz: “Am inceput bine partida. Sa speram ca echipa se va cristaliza pentru a face fata in campionatul viitor. Suntem la inceput de drum, dar ne dorim o echipa competitiva”

Dumitru Tudor: “Echipa este in formare. La sfarsitul saptamanii viitoare va fi definitivat lotul. Sportul este o echipa buna, iar noi am ales sa jucam meciuri de pregatire cu echipe importante”

INTER GAZ 0–3 SPORTUL

Inter Gaz: Plopeanu – Peter, Bar, Angel, Banuta – Buca, Humelnicu, Dumitrescu, Pana – M. Dumitru, Hunieru
Antrenor: Dumitru Bolborea
Au mai jucat: Velicu, Domnisoru, N. Bogdan, M. Dobre, M. Dumitru, Bombaru

Sportul Studenţesc: Niculescu – Oae, Patrichi, Secareanu, Pintica – Nicola, Ghinga, Ferfelea, Varga – Stânga, Curelea
Antrenor: Eduard Badescu
Au mai jucat: Popescu, Târnacop, Dedu, Stere, Lung, Ivan

Au marcat:
Curelea 0-1 ‘25
Nicola 0-2 ‘32
Ghinga 0-3 ‘60