Reply To: Stiri din presa – Sezon 2007-2008

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2007-2008 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2007-2008

#79027
sorin
Member

Marius Postolache, exclus din lotul formaţiei Sportul Studenţesc: “Mă gîndesc să mă las de fotbal”
2007-08-15 18:00:00 gsp / rapidisti.ro

Jucătorul formaţiei Sportul Studenţesc, Marius Postolache, a fost exclus din lot de către antrenorul “studenţilor”, Eduard Bădescu. Trimis iniţial să se antreneze cu echipa a doua a Sportului, fostului rapidist, Postolache, i s-a interzis să se antreneze la club.

“Am avut o discuţie simplă cu antrenorul. Vineri, înaintea partidei amicale cu Chiajna, am fost exclus din lot pe motiv că am fost indisciplinat. Am încercat să discut cu antrenorul, însă nu a vurt să mă asculte. Nu înţeleg ce vrea de la mine. Am avut o discuţie şi cu domnul Şiman, care mi-a dat dreptate şi mi-a promis că totul se va rezolva, dar nu s-a întîmplat nimic”.

Postolache crede că totul a pornit de la o problemă de comunicare între el şi antrenor: “Încercam să îi spun unui coleg să dea pase lungi, antrenorul m-a văzut, a considerat că sînt indisciplinat şi m-a dat afară din antrenament. Am încercat să discut cu el, dar are ideile lui, n-a vrut să mă asculte să îi explic despre ce era vorba”

Fostul jucător al Rapidului s-a gîndit chiar să se lase de fotbal, dezamăgit fiind de modul în care a fost tratat:
“După atîtea probleme m-am gîndit să mă las de fotbal. Ştiu că Răzvan Lucescu m-ar fi dorit la FC Braşov, cele două cluburi au şi negociat, dar acum nu ştiu în ce stadiu sînt discuţiile. Dacă situaţia mea nu se va rezolva, mă voi antrena singur, în parc, aşa cum am mai făcut cînd eram la echipa a doua a Rapidului