Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2007-2008

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2007-2008 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2007-2008

#79224
Dragos Chiva
Member

@adi wrote:

inteleg de la ovidiu (caruia i-a spus florin) ca azi am luat-o cu 1-0 in amicalul cu fc arges in regie; se pare ca argesenii au jucat prea bine cu noi, iar noi am avut o bara prin ferfelea.
astept si eu mai multe informatii.

Adi, fiindca mi le-am notat, iata care au fost punctele principale ale meciului de astazi, pe scurt(imi cer scuze dar nu mi-am notat minutele):
-repriza I a debutat cu o pofta de joc a Sportului. Dupa cum mergeau lucrurile credeam ca deschidem scorul rapid.N-a fost sa fie asa.
-Ferfelea a sutat din careul mare din pozitie centrala, portarul era batut dar mingea a lovit stalpul din stanga.
-Tot Ferfelea a sutat tot din pozitie centrala de la aproximativ 14 metri puternic dar peste poarta
-a venit apoi golul oaspetilor, centrare de pe extrema dreapta la intalnire in careul de sase metri, cei doi fundasi centrali ai Sportului(nu au jucat Secareanu nici Patrichi) Dedu era unul dintre ei iar celallat cred ca era Ghinga s-au jenat reciproc si impreuna l-au jenat pe portarul Popescu.Atacantul oaspete a marcat dintre ei trei.
-cateva minute mai tarziu un mijlocas de la FC Arges a sutat foarte tare de la aproximativ 25 de metri iar mingea a trecut la o palma de vinclul portii noastre.
-urmeaza un sut al unui mijlocas de la noi- cred ca tot Ferfelea care si-a respectat cartea de vizita impreuna cu Varga – este deviat printr-o bolta si cade exact in spatele transversalei, peste portarul oaspetilor prins de faza in preajma limitei careului mic.
-urmeaza o patrundere a lui Varga care lasa pe drum cativa adversari, intra si 2-3 metri in careu si este impins din lateral.Se decide fault dar nu in careu bineinteles ci la doi metri inafara lui!!!
-ultima faza notabila ii are pe oaspeti in atac pe stanga, fundasul lateral al Sportului este intors printr-o fenta, centrare de pe linia de fund in coltul careului mic, atacantul oaspete ajunge primul dar suteaza defectuos ratand o ocazie mai mare decat cea din care s-a marcat golul.
-in repriza a II-a Varga executa o lovitura libera din pozitie centrala , distanta aproximativ 25 de metri, sutul este extrem de puternic si este scapat de portar printre picioare, dar se intoarce si o prinde la mai putin de jumatate de metru de linia portii.
-urmeaza un sut al lui Tarnacop de pe partea stanga din careul mare in unghi de 45 de grade aproximativ 15 metri distanta de poarta, sut extrem de puternic dar imediat in spatele stalpului stang al portii.
-este apoi randul lui Ciupe sa trimita o bomba din miscare de la aproximativ 25 de metri pozitie centrala, boxata de portarul oaspete.
-ultima ocazie apartine oaspetilor care din 6 metri suteaza in pieptul portarului nostru care a urmarit bine centrarea laterala- venita in careul sau din nou printre doi fundasi centrali dezorientati- si a inchis unghiul atacantului.
Argesenii ne-au dat o replica mai buna decat brasovenii, au jucat la ofsaid asa cum joaca o echipa care se respecta in divizia A, au jucat simplu dar eficient.Stanga a pierdut mai mult de 90% dintre duelurile aeriene cu fundasul central argesan care era cu aproximativ 15 centimetrii mai scund decat el.Fundasii centrali ai Sportului in lipsa de inspiratie au jucat mult prea mult cu pase inapoi catre portarul nostru.