Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2007-2008

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2007-2008 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2007-2008

#79242
sircos
Member

Unirea Urziceni i-a propus lui Viorel Moldovan postul de director sportiv

Fostul oficial al FC Rapid, Viorel Moldovan, a declarat, luni, agenţiei Mediafax, că a primit o ofertă de a prelua funcţia de director sportiv al clubului Unirea Urziceni, propunere pe care o consideră “interesantă”.

“S-ar putea să fiu noul director sportiv al celor de la Urziceni, e o ofertă interesantă, dar deocamdată nu mă grăbesc. Trebuie să mai discut cu cei de acolo. În principiu eu ştiu ce vor de la mine, dar mai trebuie vorbit. Oricum, eu mai am şi alte vartiante, nu e o problemă”, a spus fostul atacant.

Moldovan susţine că poate lucra foarte bine cu preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, deşi au fost angajaţi la cluburi rivale. “Eu pot colabora foarte bine cu Mihai, n-am nicio problemă. N-are nicio importanţă că el a fost la Steaua, iar eu la Rapid. Ce a fost, a fost, la Urziceni e alt club. Eu mă bucur că la Urziceni se poate lucra. Este un staf tânăr, cu altă viziune şi altă mentalitate. Dacă voi accepta, sunt sigur că totul va fi în ordine”, a precizat Moldovan.

Fostul atacant spune este tentat şi de meseria de antrenor, dar nu vrea să accepte chiar orice ofertă. “Am ceva oferte şi de antrenor, dar din Divizia B. Deocamdată nu mă interesează. În primul rând că nu vreau chiar orice şi în al doilea rând a început deja campionatul. Nu mă grăbesc. Acum nu o să accept orice doar de dragul de a mă duce undeva”, a explicat Moldovan.