Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2007-2008

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II Discutii referitoare la sezonul 2007-2008 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2007-2008

#79245
ovidiu
Member

Dupa primele trei meciuri oficiale incep sa cred ca vom avea o perioada mai lunga de divizia b. Asta si dupa experimentele din sezonul trecut.
Experimentele vaz eu continua.
Badescu antrenor. Nu stiu pe unde l-a gasit Simanu si cred ca antrenoru’ o face pentru acumularea de experienta si nu pentru multi bani, ceea ce ii convine celui numit anterior.
Chiar daca nu au venit jucatori speram ca s-au sudat relatiile de joc intre cei existenti. Mai ales in linia de mijloc. Nu e asa. deloc. In afara de Ferfelea nu prea vad nici un jucator pe acolo, iar relatiile lipsesc cu desavarsire. Pase simple gresite, incete, ce ajung mai repede la adversari decat la coechipieri.
Despre aparare si portar s-a vazut ce era de vazut. Panica, agitatie, frica, neintelegeri. Chiar si antrenorul face experiente. Cazul Cazan. Firav, mititel, chiar fricos cate odata. Poate capata incredere in el, in timp, poate se pierde. Ramane de vazut. Lipsesc Dedu si chiar Ciupe. Oae poate fi folosit oricand in linia de mijloc. De portar avem nevoie. Gafe copilaresti, de 2 bani.
In schimb in cele doua meciuri ce le vazui la tembelizor mi-au placut golurile. Toate 4.
Ma bucura pofta de joc a lui Varga. Sper s-o tina cat mai mult asa. M-am mirat ca a fost schimbat in meciul cu otopenii, dar … experimente.
Mai bun ar fi Curelea langa Varga, iar Ciubotariu ar putea intra prin minutele 60 – 70.
Despre Stanga deocamdata nu prea pot sa zic nimic. L-am vazut foarte putin. Mi-a facut impresia ca si coechipierii sunt cam speriati de el, sau de ce va face, nu numai adversarii. Cred ca mai are mult de muncit. Din cate aud, citesc, ar putea deveni un foarte bun jucator. Sa speram.

Cam asta este. Sper sa n-am drepate si sa putem promova in acest sezon, dar este foarte necesar a se renunta la experimente si a inchega o echipa in care relatiile de joc sa functioneze si aerele (gen Ciubotariu) sa dispara.