Reply To: 25.08.2007 Dinamo Bucuresti II- Sportul Studentesc 1-2(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 25.08.2007 Dinamo Bucuresti II- Sportul Studentesc 1-2(0-1) Reply To: 25.08.2007 Dinamo Bucuresti II- Sportul Studentesc 1-2(0-1)

#79653
Zibling
Member

Super comentariu, Ionut. Mersi mult… insa, m-ai facut sa-mi para rau ca nu am fost si eu la meci, chiar daca din punct de vedere al timpului mi-ar fi fost imposibil sa ma si casatoresc si sa si vin la meci. Dar, daca nici ultrasro nu a ajuns la meci, sunt cu inima impacata.

@ionut.ro wrote:

Se parea ca Sportul are partida in mana, primind 11m dupa o patrundere in careu a aceluiasi Curelea faultat clar de portar – (s-a cerut eliminare dar driblingul ducea mingea spre exterior), tot Curelea a executat slab pe centru.

Deci, noi in 2 sezoane am ratat vreo 4 penalty-uri. Cam mult, avand in vedere ca nu prea le primim cu draga inima!

@ionut.ro wrote:

Varga bataios cum il stim, parca mai dedicat echipei, a dedicat galeriei golul marcat, poate fi un reincaput de drum si pt el, a fost schimbat la cateva minute dupa ce a marcat…

Ce gest a facut? Cum a dedicat golul galeriei? Vreau poze in acest sens. 8)

@ionut.ro wrote:

Pacat ca terminam din nou in genunchi un meci inceput in stil de mari favoriti. A fost din nou o cadere fizica sau de moral a baietilor nostri la 2-1, (daca a fost retragere strategica – e o mare prostie pt ca le-am dat sansa adversarilor sa joace, sa vina peste noi…) cum am vazut de atatea ori in sezonul trecut, in meciuri terminate cu alte scoruri, de data asta am avut noroc, dar daca jucam tot asa pe viitor sigur vom si pierde.

Mie nu-mi pare rau, pentru simplul motiv pt care noi, spre deosebire de alte echipe romanesti dominate pe final, am scapat fara gol. Amintiti-va cele 3 meciuri ale Rapidului de 3-3, amintiti-va Boro-Steaua, Bate-Steaua. Inca o data – am fost dominati, dar am scapat fara gol.

@ionut.ro wrote:

Galeria noastra a fost ca de obicei la inaltime si a dominat fondul sonor din parcul Dinamo.

Detalii, va rog, numar si cine a semnat in condica de prezenta. Eu numai pe Giani, Ultras si sircos ii stiu ca au fost la meci si apoi la party la mine si mi-au dat detalii despre meci.