Reply To: 25.08.2007 Dinamo Bucuresti II- Sportul Studentesc 1-2(0-1)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 25.08.2007 Dinamo Bucuresti II- Sportul Studentesc 1-2(0-1) Reply To: 25.08.2007 Dinamo Bucuresti II- Sportul Studentesc 1-2(0-1)

#79655
Giani
Member

Comentariul lui ionut.ro este un pic inexact, ca timp, dar reflecta fidel ce s-a intamplat pe teren. Pe o canicula criminala, “gasca nebuna” a trebuit sa joace in negru, intrucat gazdele au ales sa joace in alb. Ai nostri au controlat autoritar prima repriza, dar imprecizia lui Curelea (care a trimis peste poarta un sut din alunecare de la 10 metri), sau ghinionul lui Oae (o torpila de la 20 de metri putin pe langa incheietura barelor) au facut ca scorul sa fie alb pana spre finalul primului mitan. Cred ca era minutul 40, poate chiar mai tarziu… cand obtinem o lovitura de colt de pe stanga. In acel moment sperantele au aparut: desi Stanga nu era pe teren, patru jucatori se grupasera in jurul punctului cu var si executa Varga. Centrare perfecta, lovitura de cap a lui Curelea si ai nostri au intrat la vestiare cu un fragil 1-0.

Relatarile despre repriza secunda sunt mai vagi, intrucat din cauza caldurii mi se cam facuse rau si nu am identificat o locatie suficient de apropiata pentru a bea o gura de apa. Chihuahua au facut insa o schimbare inspirata, au introdus pe gazon un negru cu parul vopsit portocaliu, care isi cam facea de cap pe dreapta. Fundasul nostru de pe partea stanga, Cazan, era depasit sistematic, dar centrarile acestui jucator nu isi gaseau, din fericire, destinatarul. Pana in minutul 63, cand Curelea patrunde in suprafata de pedepasa si este faultat usor. Penalty pe care acelasi Curelea il rateaza in mod penibil, sut puternic, direct in portar. Urmeaza un atac viguros al cateilor, pe partea lor dreapta, cei doi jucatori laterali (doi negri, unul este cel cu parul portocaliu) raman avansati, dar pe acceasi banda a ramas avansat si Varga. Secareanu a recuperat, a trimis mingea direct la Varga, si imprevizibilul nostru de pe partea stanga a facut o cursa de 40 de metri, finalizata cu un sut sec la coltul lung, aveam 2-0 in minutul 64. In minutul urmator acelasi negru vopsit il pacaleste pe Cazan, reuseste o centrare ca la carte si scorul devine 2-1.

Apoi au urmat schimbarile: a intrat Balan, apoi Postolache in locul lui Varga, si in final a iesit si Cazan. Ai nostri s-au retras in defensiva, iar norocul a fost de partea noastra: doua faze asemanatoare celei din care s-a marcat golul dinamovist au fost finalizate direct in bara (minutele 80 si 84), iar meciul, prelungit cu cinci minute, s-a incheiat cu un rezultat favorabil noua, 2-1.

De remarcat evolutia lui Varga, care a lasat nervii in vestiar si a jucat chiar foarte bine, precizia lui Secareanu si Patriche, care au blocat tot ce se putea, efortul lui Ciobi, pe care in sfarsit il vad sa alerge un meci intreg, executiile tehnice ale lui Balan si Varga la scorul de 2-1, menite a face timpul sa mai treaca (niste “biciclete” demne de generic TV), dar si agresivitatea portarului Niculescu, care, daca ar avea 20 de centimetri mai mult, ar fi un portar de top (daca era mai inalt, nu am fi primit gol si nici nu am mai fi avut emotii la cele doua bare). A fost un meci foarte greu, atat pentru jucatori, cat si pentru spectatori, din cauza caldurii. Si daca jucatorii nostri au fost nevoiti sa joace in negru, o culoare complet dezavantajoasa pe o asemenea vreme, noi am fost nevoiti sa asistam la meci pe o platforma de beton, deasupra careia cred ca temperatura atingea lejer cota 50. Un asemenea teren, precum Victoria lui Mitica, ar trebui interzis pana la nivelul ligii a patra. Este inuman sa stai expus la soare, cu betonul la picioare, fara a avea nici macar o sursa de apa la mai putin de 50 de metri.