Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0) Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

#79896
sircos
Member

ce meci … ce evolutie slaba … daca joaca in stilul asta, sportul nu poate emite nici cea mai mica pretentie de a promova.

in prima repriza n-am putut sa remarc decat galeria sportului (mica, de aceasta data, cel putin asa s-a vazut la TV), cateva actiuni (semi)periculoase ale oaspetilor, doua atacuri rahitice ale sportului si muuulteee greseli in aparare, tot ale noastre.
http://www.youtube.com/watch?v=1xnZTJMZrz4

in repriza secunda parca au iesit alte echipe de la vestiare. sportul s-a aratat mult, mult mai ofensiva. chiar si dupa marcarea primului gol (norocos) al lui nicola, am continuat o scurta perioada de timp sa atacam.
http://www.youtube.com/watch?v=-1MF26DIZzs

asta pana s-au trezit otopenii la joc si, in ultimul sfert de ora, ne-au macelarit. golul 2 al sportului a fost marcat de ciupe si nu de lungu asa cum au spus comentatorii la tv. la o reluare, cand sportistii au facut ‘gramada’ dupa gol, se poate vedea ca cel felicitat avea sortul cu nr. 15 – ciupe. cat despre autogolul lui seca, ce sa mai zicem. a facut dreptate pe tabela de marcaj. nu ca nu mi-ar fi placut sa avem 6 pct dupa 2 meciuri, dar la cum am evoluat nu meritam victoria.
http://www.youtube.com/watch?v=9drzPeNH7Us

o bila foarte neagra pentru portarelul niculescu. acestui inocent baietas nu i se poate cere mai mult decat poate da.

revin si eu cu intrebarea: de ce nu a jucat curelea? balan am inteles ca a refuzat sa fie folosit astazi …

PS: scuzati calitatea imaginilor, dar nu ma prea ajuta calculatorul :)