Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0) Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

#79901
07Ex
Keymaster

Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2 – Final Nebun
Duminica, 2 Septembrie 2007

Sportul Studentesc si CS Otopeni au terminat la egalitate, scor 2-2, dupa un meci care s-a decis în urma unor executii individuale.

In prima repriza cele doua formatii au oferit un joc de uzura, la mijlocul terenului, fiind preocupate mai mult sa nu primeasca gol decât sa înscrie. Astfel, cea mai “rasarita” faza a primului mitan poate fi considerata sutul anemic al lui Rusescu (38), retinut fara probleme de goalkeaper-ul “studentilor”.

In cea de-a doua repriza, cele doua combatante au parut mai decise, însa prima ocazie a aparut în minutul 53, când Manea a executat în zid o lovitura libera indirecta din interiorul careului, dictata de arbitru dupa o greseala de începator a portarului Sportului, George Niculescu. Pe fondul unui joc anemic, gazdele au deschis scorul în minutul 62, când Nicola l-a învins pe Bobariu cu un sut de la 20 de metri. Pe fondul unui joc mai avântat, oaspetii au reusit sa egaleze prin Ciortea (82), care a profitat de indecizia lui Niculescu sI a împins balonul în poarta din mijlocul careului.

Bucuria ilfovenilor a durat doar doua minute, când nou intratul Raul Ciupe a înscris un gol senzational din lovitura libera de la 30 de metri, mingea sutata de acesta oprindu-se în vinclul portii aparate de Bobariu. Când nimeni nu se mai astepta, în prelungirile meciului, fundasul Secareanu a deviat în propria poarta centrarea de pe partea dreapta a lui Dicu, astfel ca CS Otopeni obtine un punct important pe terenul unei contracandidate la promovare.