Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0) Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

#79903
mkg
Member

Bun gasit si voua si echipei pe noul sezon !
Am remarcat la jocul cu Otopeni ca Sportul a inceput sa joace ceva dar din pacate ca la hochei cand joci fara portar ca baietelul ala din poarta noastra mai mult incurca echipa decat o ajuta si in afara de asta face ceea ce urasc eu mai mult la un portar adica plonjoane intarziate pentru poze . Se arunca intodeauna dupa ce trece mingea de el sau o boxeaza cu ochii inchisi daca se incumeta sa iasa din cand in cand pe centrari Una peste alta e punctul slab al echipei si fundasii sunt obligati sa joace fiecare faza de aparare sub presiune .
Cand vine vorba de atac trebuie sa remarc jocul de pivot al lui Stanga care m-a incantat deoarece pe contraatac poate face ravagii . Cred ca s-ar potrivi cel mai bine jocului rapid si taios al echipei . Dac am putea echilibra acest stil vertical pe pivot cu devieri direct pe poarta pentru oameni veniti din spate cu unul pe laterale terminat in centrari pentru jocul la cap al lui Stanga si Curelea Sportul ar deveni letala pentru orice adversar intalnit.
Astept cuminte si increzator urmatoarele meciuri a le echipei !