Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0) Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

#79905
ovidiu
Member

Lehamite

de Cătălin Popescu
După doar două etape din noul sezon, “studenţii” par deja plictisiţi şi sătui de fotbal. Dacă în sezonul precedent era considerată cea mai spectaculoasă formaţie din eşalonul secund, creîndu-şi multe situaţii de gol, acum, Sportul nu mai impresionează pe nimeni. Meciul, disputat în compania celor din Otopeni, a demonstrat că “gaşca nebună” a dispărut, “studenţii” reuşind să înscrie cu două şuturi de la distanţă, fără să se apropie de poarta adversă.
Prima repriză a aparţinut aproape în totalitate oaspeţilor, echipa din Regie contînd în atac, doar prin raidurile pe partea stîngă ale neobositului Dacian Varga, nesusţinut însă de colegii săi. În schimb, CS Otopeni a trecut de mai multe ori pe lîngă deschiderea scorului, Gabi Mărgărit (18, 44) şi Fl. Manea (27, 40) nereuşind să puncteze pe tabela de marcaj. În minutul 62, contrar cursului jocului, Vasile Nicola a prins un şut sănătos, la colţul scurt, de la 25 de metri, fară speranţă pentru portarul Otopeniului. Excelent coordonaţi la mijloc de Mărgărit, ilfovenii nu au acuzat şocul primirii golului şi au continuat să preseze, reuşind egalarea prin Ciortea, în minutul 82.
Finalul s-a jucat cu armele jos, studenţii lovind înca o dată prin eurogolul lui Raul Ciupe, care a transformat în vinclu o lovitură liberă de la 30 de metri. Dar exact cînd se părea că Sportul va cîştiga, parcă dorind să facă dreptate, căpitanul “studenţilor”, Secăreanu, a deviat în propria poartă o minge centrată de Dicu.

Mulţumit de joc
La finalul meciului, antrenorul lui CS Otopeni, Liviu Ciubotariu, era supărat deoarece echipa sa nu a reuşit să se impună. “Consider că azi am pierdut două puncte. S-a văzut clar că noi am fost echipa mai bună, am dominat tot meciul. Sînt mulţumit de jocul băieţilor, dar nu şi de rezultat. Este o serie foarte grea, cu 7-8 echipe care trag la promovare. Sper ca jocul nostru să crească de la meci la meci şi să reuşim promovarea”, a spus Ciubotariu.

Şiman nervos
După ce a văzut meciul la “oficială”, alături de Gabi Balint, imediat după fluierul final, patronul Sportului, Vasile Şiman, a părăsit în grabă stadionul din Regie, refuzînd dialogul cu presa. În tribune s-a aflat şi fostul antrenor al “studenţilor”, Gheorghe Mulţescu, care a discutat, la final, preţ de cîteva minute cu foştii săi elevi. Cristi Irimia şi Tibi Bălan au urmărit meciul alături de rapidistul Mazilu, care a fost însoţit de sora lui.