Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0) Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

#79913
ovidiu
Member

Putine lucruri mai sunt de spus … dupa toate cele care s-au spus.

Nu mi s-au parut cu nimic mai buni cei de la otopeni. Faptul ca au dominat nu inseamna ca au fost mai buni. Meci tipic de divizia b. Cu putine faze de poarta si cu foarte putine ocazii. Sunt inca nelamurit de ce nu a fost introdus Curelea. Acest fapt ne-a lasat fara atac. Varga singur face destul de greu fata, iar Ciubotariu are zile cand straluceste (putine) si restul zilelor cand este inexistent. In rest Niculescu si Cazan. 2 experiente. Poate vor reusi, poate nu. Oae destul de bun in a doua repriza. Nu prea mai stiu pe ce post mai joaca. La fel si Ciupe (ce sut a prins). Fundas dreapta sau pe undeva pe la mijloc.
Adevarat, nu prea meritam victoria. Am facut un meci jalnic. Ne-am apropiat mai deloc de poarta. Dar parca era frumos sa castigam. Mult prea frumos.
Faptul ca a fost considerat un “derby” pe mine m-a distrat. Auzi, otopeniul contracandidata la promovare. Asa ceva. In acest caz chiar si meciul cu inter gazul poate fi considerat un derby. Doamne, ce-am ajuns.