Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0) Reply To: 02.09.2007 Sportul Studentesc – CS Otopeni 2-2(0-0)

#79915
ashone
Member

rezultat echitabil.
promovare? sa fim seriosi…
badescu? antrenor de colegiu american sau canadian – la ei se joaca de placere sau ca sa agati majorete. aici e pa viu nenica !!!! edyyy e fara anestezie !!! poate ma dumiresti si pe mine de ce il scoti pe varga si il bagi pe stinga? lui stinga cine ii centreaza, tata mare din groapa? in prima repriza l-au alergat degeaba pe varga, asta a centrat in careu la nimeni….ai mei erau in jumatea noastra. fara virf de gura portii au dat goluri de la kilometru 36. si cind intra stinga iese varga! ca sa stea si stinga degeaba ca centrari ioc spre el. stinga de la inceput iti tine sigur 2 oameni pe fundul lor si nu mai ataca cum vor ei sa te faca zdrente la tine acasa. sire sa-mi spui cum se zice in “canadiana” ca asta nu e echipa de bursieri analfabeti care joaca bine si trec clasa, asta e echipa de fotbal pe bune. cel mai slab antrenor pe care l-am vazut in regie in ultimii cred 20 de ani. a mai fost dridea de ploiesti si cu jackie ionescu – 2 tute si aia.
dv moldovan a zis maxima anului asta !!!! pina nu ai echipa cu ramasitele astea nu ai ce sa cauti in A. v-am mai dat eu exemple de umflati care au recazut cu 6-8 10 puncte inapoi. dane te admir pentru asta si sint de acord cu tine total !!!