Reply To: 12.09.2007 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-4(0-2)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 12.09.2007 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-4(0-2) Reply To: 12.09.2007 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-4(0-2)

#80006
Dragos Chiva
Member

@Giani wrote:

Voi veni in peluza. Vedeti ca suporterii din Chiajna au un comportament civilizat, daca mai aud ironii de doi lei gen “tarani” sau invective la adresa lor, va promit ca nu mai calc la meciurile Sportului tot campionatul (nu turul de campionat, ci pana la vara viitoare, nici macar in etapa 34, cu Brasovul, chiar daca vom promova) si voi urmari meciurile fie la televizor, fie pe internet. Si cine mai incepe cu propuneri de sex oral sau isi etaleaza cunostintele de ginecologie la adresa mamicilor sau nevestelor adversarilor ori arbitrilor are promis un fard natural si persistent.

Giani, imi pare bine ca ai pus tu problema asta si fara echivoc.Eu care la meciuri stau la tribuna a II-a -nu fiindca ma deranjeaza ce spun uneori colegii din galerie ci pentru ca vad la fel de bine ce se intampla la ambele porti- nu mi-am permis sa atac acest subiect. Dar este adevarat ca de multe ori, nu pot sa imi dau seama care dintre galerii striga ceva dupa continutul mesajului ci numai daca ma uit in directia respectiva, adica mesajele seamana si sunt de genul celor pe care le-ai descris tu. Cel putin din anul 2001, noi am avut o echipa unica in campionatul in care evoluam tinand cont de arsenalele utilizate de adversari- nu uitati ca am luat doua goluri de la Gloria Buzau pe contraatac in timp ce cate un jucator al Sportului avea nevoie urgenta de ajutor medical lucru de care eu nu imi aduc aminte sa se fi intamplat cu jucatorii nostri in acesti ani- de ce nu am putea avea si o galerie unica? Sper sa nu va suparati ca am fost de acord cu Giani si va rog sa ma credeti ca in perioada mai sus mentionata am ratat participarea ca spectator la meciurile Sportului de acasa, de un numar de ori ce poate fi numarat pe degetele de la o mana.