Reply To: 12.09.2007 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-4(0-2)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 12.09.2007 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-4(0-2) Reply To: 12.09.2007 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-4(0-2)

#80032
07Ex
Keymaster

DEZASTRU IN REGIE

UMILIT Constantin Secareanu nu a putut face nimic pentru a împiedica esecul usturator al Sportului

CATEGORIC Elevii lui Lita Dumitru s-au distrat cu “studentii”.

Prin prisma locurilor ocupate înaintea partidei, meciul din Regie dintre Sportul (4) si Concordia (7) se anunta un derby.

Numai ca, în prima parte a întâlnirii, a existat doar o echipa, cea oaspete. Bine asezata în teren de Lita Dumitru, gruparea ilfoveana a fost si în gratiile Zeitei Fortuna. In minutul 19, Patriche a încercat sa degajeze balonul, acesta l-a lovit în cap pe atacantul Petrescu si a poposit în poarta “studentilor”. Pâna la pauza a fost 2-0 pentru Concordia, Pena (45) reusind sa împinga mingea în poarta din apropiere, la o noua bâlbâila a gazdelor.

Schimbarile efectuate dupa pauza de Edy Badescu pareau sa revigoreze Sportul. Numai ca suturile lui Ciubotariu, Curelea si Stânga au fost parate senzational de portarul Marius Toma. Iar de marcat au facut-o tot ilfovenii, de doua ori. Astfel, Concordia a câstigat categoric, profitând si de framântarile din tabara alb-negrilor. Persoane apropiate gruparii din Regie au vehiculat varianta ca jucatorii nu-l mai agreeaza pe antrenorul Badescu, iar absentele lui Balan si Varga nu ar avea suport medical.

E una din cele mai frumoase zile din viata mea de antrenor. Nu credeam ca o putem învinge în aceasta maniera pe Sportul.

Lita Dumitru, antrenor Concordia Chiajna