Reply To: 12.09.2007 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-4(0-2)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 12.09.2007 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-4(0-2) Reply To: 12.09.2007 Sportul Studentesc – Concordia Chiajna 0-4(0-2)

#80035
Giani
Member

Joc penibil, rezultat pe masura. Mai mult nu comentez. Macar daca ne-ar fi batut o echipa serioasa: in prima rewpriza fundasii nostri erau cu vaca la raze, a fost executia nefericita a lui Secareanu (nicidecum Patriche) la primul gol, apoi balbaiala generalizata de la golul 2, si mai departe nu a mai contat. Diferenta dintre acel 2-4-4 al lui Cezarica la celebrul 5-6 cu Dinamo si acest dezastru de meci a fost ca macar atunci aveam atacanti, care stiau sa infiga mingea in atze. Ieri nu am avut nici macar atat; decat poate ceva ghinion, la executia de efect a lui Stanga (“foarfeca” trimisa direct sub transversala, scoasa de Toma in corner), si o bara la 0-4, cred ca a fost Ciobi. In rest pasele nu s-au legat deloc, pana sa intre Stanga toate centrarile plecau pe sus, dupa intrarea lui Andrei, toate pasele din lateral mergeau pe jos. Desi a jucat foarte bine la Galati, Dedu nu a parasit banca de rezerve. Mai mult, este acuzat in mod aboslut gratuit ca il vrem in teren pentru ca mai sta la o barfa cu noi dupa meci, ceea ce este foarte fals: il vrem in teren pentru ca monsieur Depardieu joaca de fapt cu un singur fundas autentic, Secareanu, care fiind atat de singur mai si greseste.

In ce priveste arbitrajul, nu comentez decat doua erori: una punctuala, primul avertisment acordat lui Postolache, si fragmentarea inutila a jocului atunci cand ilfovenii comiteau un fault la centrul terenului si mingea pleca (relativ) periculos in posesia noastra.

Dar ce au jucat ai nostri depaseste cu mult limitele bunului simt: daca nu tin mortis sa faca misto de noi, in mod cert isi bat joc de propriile lor cariere. Indolenta, superficialitate, lipsa de profesionalism. Cam in aceasta nota au evoluat minim cinci sau sase jucatori. Pacat de efortul lui Ferfelea, de dorinta lui Stanga sau incursiunile lui Mandinga, ai nostri au intrat pe teren verze si au iesit verze murate.