Reply To: 15.09.2007 CSM Focsani – Sportul Studentesc 1-2(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 15.09.2007 CSM Focsani – Sportul Studentesc 1-2(1-0) Reply To: 15.09.2007 CSM Focsani – Sportul Studentesc 1-2(1-0)

#80084
Zibling
Member

Abia am sosit de la Focsani. Am fost eu, ultrasro si inca 2 oameni, dintre care unul din Ramnicu Sarat.

Meci anemic si f.slab al ambelor echipe (cam de Divizia C asa). Stadionul gazdelor arata tot de Divizia C, sincer. Doar la Targoviste in anul 2002 am mai vazut un stadion atat de mare si de dezolant – cca 8.000 locuri in total, din care doar vreo 2.500 pe niste scaunele albastre de forma unor olitze pt copii.

In prima repriza, au dominat steril gazdele, iar apararea noastra visatoare a clacat la o schimbare de parte in atacul gazdelor, L.Cazan si Secareanu ajungand prea tarziu la marcaj la blondul atacant al gazdelor care a inscris plasat cu un sut spre coltul lung, pe care Niculescu era cat pe cel sa-l atinga. In repriza a doua, dupa o ocazie mare a gazdelor, de pe aceeasi parte, de unde L.Cazan fusese scos, iar noi jucam doar cu 3 fundasi, cam toti centali (se pare ca lui E.Badrescu ii displac fundasii laterali), dar apara G.Niculescu.

Apoi, ne dezlantuim noi si ne stingem un pic, ca prea ne-am avantat in atac. Jucatorii nostri nu se prind ca apararea gazdelor e si ea varza, poate chiar mai rau ca a noastra, si dupa o minge adusa de Ferfelea in careul gazdelor, Curelea reia in coltul scurt pe langa 2 fundasi care mai aveau putin si se ciocneau intre ei: 1-1.

Apoi, loviturile libere de pe partea dreapta a atacului nostru (3 la numar), executate de Ciobi m-au disperat, doar 1 atingand spatiul portii, fix pe centru, fara probleme pt portarul lor. C.Gheorghe a intrat si a iutit jocul, Curelea a jucat numai pe sus, incurcand mai mult atacantii nostri, carora li se alaturase si A.Stanga. In min.75 parca – gazdele raman in 10 oameni, dupa eliminarea decarului lor, destul de bunicel in faza defensiva si ofensiva. Pe finalul meciului, o lovitura libera executata de D.Varga ajunge in careul gazdelor, care o balbaie, iar Ferfelea din intoarce, fara sa se uite la poarta o baga in ate din zona punctului cu var. O victorie norocoasa, dar pe care probabil am meritat-o, ca am dominat aproape 90% repriza secunda, fara insa a ne crea ocazii clare.

Un 2-1 sec care in deplasare merge. Punctele conteaza! Insa, la finalul jocului am remarcat lipsa de entuziasm a jucatorilor – care simteau ca nu jucasera ca lumea azi. Si inca o chestie – marele nostru antrenor E.Badescu si-a tuns pletele si vorbeste la “per tu” cu jucatorii, care-i ii raspund in aceeasi maniera. Deci, nu exista presiune pe umerii lor din partea antrenorului. :?