Reply To: 15.09.2007 CSM Focsani – Sportul Studentesc 1-2(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2007-2008 Season – Liga II 15.09.2007 CSM Focsani – Sportul Studentesc 1-2(1-0) Reply To: 15.09.2007 CSM Focsani – Sportul Studentesc 1-2(1-0)

#80088
cameliu
Member

BRIGADA, SCOASA CU JANDARMII
Duminica, 16 Septembrie 2007

VIOLENTA Arbitrii întâlnirii CSM Focsani – Sportul Studentesc au scapat ca prin minune de o corectie fizica.

SCANDAL Dupa ce au înregistrat o noua înfrângere pe teren propriu, focsanenii au acuzat dur arbitrajul partidei cu Sportul.

Dupa fluierul final, antrenorii, jucatorii si conducerea CSM-ului au protestat vehement fata de deciziile arbitrului.

Nervosi din pricina rezultatului si a manierei de arbitraj potrivnice, focsanenii i-au reprosat lui Amarandei ca nu a acordat cartonase galbene la unele intrari dure ale bucurestenilor, dar si faptul ca i-a împins de la spate pe jucatorii Sportului spre victorie. Cei trei arbitri au parasit terenul escortati de jandarmi, iar dupa meci au fost bagati în sedinta de observatorul partidei, sibianul Nicu Florescu. “Este de necrezut ce ghinion putem avea. In fiecare partida am jucat bine aproape 70 de minute, dar am pierdut. Parca suntem blestemati. Nici nu ma gândeam ca nu o sa luam punct astazi, mai ales când am vazut ca am ajuns în minutul 90 si scorul era 1-1. Asta e, deocamdata, soarta noastra se pare”, a spus antrenorul Ionel Augustin, care nu a ramas dator nici cu o opinie cu privire la “fluierasii” întâlnirii. “Am avut parte de un arbitraj banditesc astazi“, a spus tehnicianul gazdelor, care a sarit pe teren pentru a-i apara pe arbitri de furia jucatorilor de la CSM Focsani.

George DUMITRU