Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80283
MarcAntoniu
Member

Steaua s-a facut de ras in Cupa: 0-2 cu Sportul!
Steaua este prima favorita care spune adio Cupei Romaniei, dupa 0-2 cu Sportul Studentesc. Asa cum ne-au obisnuit in ultimii ani, vicecampionii l-au ascultat pe Gigi Becali, care a declarat ca nu-l intereseaza aceasta competitie, si au preferat sa se faca de ras in fata unei divizionare B. Mai mult, pe finalul jocului, studentii din Regie au facut si spectacol. Marius Lacatus a asistat impasibil la umilinta echipei sale, efectuand schimbari in batjocura si uitand ca Steaua a cucerit de 20 de ori acest trofeu. “Ma doare atitudinea in joc a unora dintre componentii lotului. Nu vreau sa dau vina numai pe jucatori, e si vina mea pentru ca trebuia sa-i aduc la ora partidei cu o atitudine pozitiva. Unii dintre fotbalistii care au jucat trebuie sa-si puna unele intrebari”, s-a justificat Lacatus.

Mult mai grav este faptul ca protestul galeriei steliste nu i-a miscat in nici un fel pe jucatori. Nemultumiti de modul cum conducerea clubului trateaza aceasta competitie, cei 500 de fani ros-albastri si-au incurajat favoritii abia din minutul 15, timp in care au afisat mai multe bannere: “10 ani de asteptare, a trecut mult, nu vi se pare?”, “Vrem Cupa”, “Uitati ce spune patronul, invingeti, respectati blazonul” si “Cupa, o chestiune de onoare”
http://www.gardianul.ro/Steaua-s-a-facut-de-ras-in-Cupa-0-2-cu-Sportul!-s122453.html