Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80290
cameliu
Member

gsp:
EXCLUSIV / LIGA A II-A
Milut: “Nu doresc să fac parte din mafia fotbalului românesc”

Patronul FC Prefab, Marian Petre Miluţ, a confirmat oficial desfiinţarea echipei. “Este adevărat că FC Prefab s-a desfiinţat. S-a desfiinţat pentru că nu doresc să fac parte din mafia fotbalului românesc. Aşa cum nu am dorit să fac parte din mafia politică, nu voi face parte nici din cea a fotbalului românesc. Semnalele sunt clare. Împotriva acestei echipe s-a făcut orice în tur. Cu arbitraje, cu jucători plătiţi ca să nu putem face performanţă. Am avut arbitraje potrivnice şi nimeni nu s-a sesizat”, a declarat Marian Miluţ.

Preşedintele de onoare al Prefabului a transmis şi un avertisment celor care vor sa mai bage bani în fotbalul din România. “Cine va mai investi în fotbalul românesc trebuie să ştie că pierde bani, dacă nu intră în jocurile mafiei. Am confirmat deja la FRF ca ne retragem. Nu vindem locul. Desfiinţez echipa. Nu pot admite lipsa de performanţă în jurul numelui Prefab. Prefab e un brand. Nu poate fi târât în mizerie nici de fotbalişti, nici de antrenori, nici de conducători”, a mai declarat Miluţ care a infirmat şi zvonurile ce îl dădeau ca posibil investitor la Dunărea Călăraşi, formaţia din Liga a III-a.