Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80304
cameliu
Member

INTERVIU
Costin Curelea: “Sper ca anul 2009 să îmi aducă revenirea în Liga I”
de Antonio Robitu

Curtat de Rapid şi FC Braşov, atacantul Sportului Studenţesc, Costin Curelea, speră ca anul 2009 să-i aducă revenirea în Liga I, eşalon pe care l-a părăsit în urmă cu două sezoane:

– Costin, FC Braşov şi Rapid se interesează de tine. Ştii ceva de vreo ofertă?
– Nu ştiu dacă a venit vreo ofertă pe adresa clubului de la FC Braşov sau Rapid, însă am cunoştinţă din presă despre interesul lor pentru mine. Eu sînt la munte acum, cu familia.

– Să înţeleg că eşti mai aproape de Braşov?
– Nuu, nu mă aflu pe Valea Prahovei, ci undeva aproape de Tîrgu Jiu.

– Te simţi pregătit pentru revenirea în prima ligă?
– Da, pot să spun că jocurile din eşalonul secund m-au călit. Am avut ocazia să-mi demonstrez valoarea în meciurile din Cupă, disputate contra unor forţe ale campionatului, precum Steaua sau CFR.

– Ce ar însemna pentru tine un transfer la FC Braşov sau Rapid?
– Un pas spre performanţă, deoarece vorbim de două cluburi serioase.

– La sfîrşit de 2008, fă un bilanţ al realizărilor şi al dezamăgirilor în plan sportiv.
– Păi, în plan sportiv, cea mai mare realizare e că mi-am luat maşină nouă. Glumesc! La realizări rămîn jocurile din Cupă, cînd ne-am amintit şi noi cum e un meci în nocturnă. La nereuşite aş trece eliminarea suferită în faţa CFR-ului, pentru că puteam mai mult, şi locul 9 din clasament pe care îl ocupă Sportul acum.

– În final, adresează-le, te rog, o urare cititorilor gsp.ro!
– La mulţi ani, să fie sănătoşi şi să rămînă şi în 2009 alături de fotbal, pentru că este cel mai frumos sport. Şi, de ce nu, să mă revadă în Liga I din retur!