Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80307
cameliu
Member

Sportul Studenţesc
Studenţii nu mai prezintă interes
Curelea: “Nu avem loc de jucătorii străini”

Faţă de anii trecuţi, în care Vasile Şiman vindea studenţi pe bandă rulantă, situaţia s-a schimbat vertiginos în defavoarea patronului din Regie. Una din cauzele pentru care puştii lui Falub nu mai au cautare este prezenţa pe a doua scenă a fotbalului românesc. În plus cluburile se axează pe transferuri de jucători străini aduşi pe bani puţini şi fără pretenţii financiare. O a doua cauză ar putea fi chiar patronul echipei care negociază la sânge fiecare ofertă care vine pe adresa clubului din Regie.

Dacă Varga a anunţat că săptămâna viitoare va pleca de la Sportul, unul din golgheterii echipei, Curelea, şi-a pierdut orice speranţă de a se mai transfera în acestă iarnă. Acesta a dezminţit şi zvonurile privind trecerea sa la Rapid, declarând că nu a fost căutat de nimeni din conducerea Rapidului.

„Pe mine personal nu m-a căutat nimeni în perioada asta. Am auzit că cei de la Rapid s-a interesat de mine, dar n-a vorbit nimeni cu mine sau cu domnul Şiman despre un transfer”, a spus Curelea, care apoi a mai adăugat:

„Eu încă mă simt bine la Sportul şi nu cred că o să mai plec în iarna asta, dar dacă va veni o ofertă avantajoasă pentru mine şi pentru club nu voi zice nu. Adevarul că echipele din prima ligă şi-au cam pierdut interesul pentru noi pentru că jucăm în Liga a doua iar jucătorii străini sunt mai ieftini decît noi”.

Articol scris de Cosmin Scarlat