Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80308
adso
Member

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/siman-balan-este-dorit-de-mai-multe-echipe-din-liga-1-asteptam-o-oferta-117257.html

SPORTUL STUDENŢESC
Şiman: “Bălan este dorit de mai multe echipe din Liga 1, aşteptăm o ofertă”
de Alexandru Ghiurcău

Preşedintele Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, a vorbit astăzi pentru gsp.ro despre rămînerea lui Tibi Bălan în curtea Unirii Urziceni, dar spune că mijlocaşul este dorit şi de alte formaţii de pe prima scenă a fotbalului românesc.

“Noi nu negociem acum cu Unirea Urziceni. Tibi şi-a exprimat dorinţa de a fi transferat definitiv la o echipă din ţară sau din afară, dar dacă nu se va perfecta o asemenea mutare, atunci putem discuta despre împrumutul său la Unirea pînă în vară.

Cei de la Urziceni au fost corecţi cu noi pînă acum, iar dorinţa jucătorului contează destul de mult, pentru că nu mai vorbim de un fotbalist de 20-21 de ani”, a spus Şiman.

“Bălan este dorit şi de alte echipe din Liga 1, nu are rost să dau nume acum. Nu am primit însă nici o ofertă, valoarea de piaţă a jucătorilor de la noi este relativă.

Dacă Szekely a jucat 15 meciuri în Liga 1 şi s-au plătit pe el 1,5 milioane de euro, orice sumă poate intra în discuţie pentru orice jucător. Nimic nu e scump, nimic nu e ieftin în România, noi aşteptăm doar o ofertă pentru Bălan.

Repet, se poate discuta de o rămînere pînă în vară la Urziceni doar dacă nu se face vreun transfer definitiv al jucătorului în această iarnă”, a încheiat Şiman pentru gsp.ro.