Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80309
cameliu
Member

Bălan din nou în alb şi negru
Studenţii şi-au reluat pregătirile de iarnă

Lotul de jucători antrenat de Adi Falub s-a reunit azi la stadionul din Regie pentru a demara pregătirile de iarnă. Singura noutate de la reunirea lotului s-a numit Tibi Bălan care a revenit la echipă după ce i-a exiprat înţelegerea cu Unirea Urziceni. Acesta se va antrena alături Varga şi compania până când îşi va găsi un angajament cu o echipă din prima ligă.

Singurul jucător cu probleme medicale este Andrei Stângă, aflat în convalescenţă după operaţia suferită la genunchi în luna decembrie.

Faţă de anii precedenţi în care studenţii reveneau din vacanţă cu kilograme în plus, de această dată elevii lui Falub nu au picat testul cântarului.

Alb-negrii vor efectua două stagii de pregătire, primul fiind în ţară, iar al doilea în Turcia.

“Obiectivul pentru retur este să câştigăm toate meciurile. Ne gândim la promovare, dar suntem foarte departe. Situaţia financiară la Sportul este foarte bună în comparaţie cu alte cluburi care se zbat în prag de desfiinţare. Nu am transferat nici un jucător pentru că avem un lot foarte valoros”, a declarat antrenorul Adi Falub

Articol scris de Cosmin Scarlat

http://www.liga2.ro