Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80310
cameliu
Member

Sportul, cantonamente la Snagov şi în Antalya

Sportul Studenţesc şi-a reluat luni pregătirea la baza sportivă din Regie, unde au fost programate două antrenamente zilnice. Astăzi, conducerea executivă a stabilit şi cantonamentele pe care alb-negrii le vor efectua pînă la începerea returului.

Astfel, timp de o săptămână, începând de mîine, trupa lui Adi Falub îşi va stabili cartierul general la baza turistică de la Snagov. În această perioadă, accentul se va pune pe acumulările fizice, “studenţii” urmând să petreacă majoritatea timpului în sala de forţă, motiv pentru care nu se are în vedere programarea niciunui meci amical.

A doua parte a pregătirii se va desfăşura în Turcia, în Antalya. Varga & Co vor fi cazaţi timp de trei săptămâni (26 ianuarie – 16 februarie) la Saturn Palace Resort (foto 2), un hotel de cinci stele din Lara. Pentru acest stagiul extern se negociază încă un program de partide de verificare, ce va fi stabilit până la startul cantonamentului.
Articol scris de : Florin ALBOIU

http://www.liga2.ro