Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80312
07Ex
Keymaster

Mai mulţi fotbalişti în probe la Sportul

Clubul din Regie testează mai mulţi fotbalişti în cantonamentul de la Snagov. După revenirea lui Tibi Bălan, antrenorul Adi Falub a declarat că nu vor fi transferaţi alţi jucători deoarece lotul studenţilor este unul valoros. Cu toate acestea, alături de prima echipă se antrenează săptămâna aceasta mai mulţi tineri fotbalişti, în principal din propria pepinieră.

Pe lângă cei pe care site-ul nostru i-a menţionat deja la rubrica bursa transferurilor, Geantă(Ardealul), Vreme şi Poppa (juniori), ultimul sosit este Codruţ Cioranu. Acesta este un fundaş central în vârstă de doar 18 ani, vine de la Progresul Bucureşti şi a jucat pentru naţionala Under-17 pentru calificarea la Campionatul Europeanu din Turcia. Până la plecarea în Antalya, se pare că vor mai sosi şi alţi jucători în probe, urmând ca antrenorul studenţilor să decidă lotul care va face deplasarea. (Andrei Petrică)