Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80317
cameliu
Member

http://www.liga2.ro

Sportul Studenţesc 08:25 VARGA&CO. VS PETRE, PANCU ŞI MĂRGĂRITESCU
Gaşca Nebună dă piept cu gaşca românilor din Groznîi

Sportul Studenţesc a mai perfectat trei partide amicale pentru stagiu de pregătire din Antalya. Pe lista adversarilor se adaugă două formaţii din spaţiul ex-sovietic la care activează fotbalişti români. Grupul cel mai numeros, format din Florentin Petre, Andrei Mărgăritescu şi Daniel Pancu, se regăseşte la Terek Groznîi (locul 10 în Rusia), formaţie pe care alb-negrii o vor întâlni în penultima partidă din Turcia. La începutul cantonamentului, în cel de-al doilea meci de pregătire, studenţii vor juca împotriva noii echipe a ex-stelistului Adrian Neaga, Neftci Baku (locul 9 în Azerbaijan).

Ultimul partener, stabilit până în acest moment, vine din Muntenegru, dintr-un campionat mai puţin familiar românilor. FK Sutjeska Niksic ocupă poziţia a cincea în clasament şi chiar dacă numele nu spune nimic majorităţii iubitorilor de fotbal din ţară, trebuie menţionat că are o mare tradiţie şi se bucură de un respect deosebit printre muntenegreni, aflându-se, din acest punct de vedere, pe aceeaşi treaptă cu FK Buducnost. De aici a plecat în fotbalul mare atacantul Mirko Vucinic de la AS Roma, acesta fiind doar exponentul unei pepiniere ce a produs foarte mulţi jucători de calitate, aspect sub care Sutjeska se aseamănă fabricii de talente din Regie.

Programul amicalelor pe care Sportul le va disputa în perioada 26 ianuarie – 16 februarie va fi definitivat, de organizatorul turc cu care alb-negrii colaborează pentru această acţiune, la începutul săptămânii viitoare, calendarul provizoriu arătând astfel:

28/29 ianuarie: Sportul Studenţesc – WIT Georgia (Georgia)

?: Sportul Studenţesc – Naftci Baku (Azerbaijan)

?: Sportul Studenţesc – Sutjeska Niksic (Muntenegru)

6 februarie: Sportul Studenţesc – Mlada Boleslav (Cehia)

?: Sportul Studenţesc – adversar nestabilit

?: Sportul Studenţesc – Terek Grosnîi (Rusia)

?: Sportul Studenţesc – adversar nestabilit
Articol scris de : Florin ALBOIU