Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80320
cameliu
Member

DEBUT NECONVINGĂTOR ÎN CANTONAMENTUL DIN ANTALYA
Sportul a pierdut primul meci din Turcia

Într-un meci amical disputat azi în cadrul stagiului de pregătire din Antalya, Sportul Studenţesc a fost învinsă la limită de către liderul din campionatul georgian, WIT Georgia. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 38

Meciul a fost iniţial programat pentru ziua de miercuri, însă datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile, disputarea lui a fost amânată cu o zi. Acest meci face parte dintr-o serie de 7 partide amicale pe care o vor susţine studenţii până în 16 februarie, dată la care se vor întoarce în țară.

Urmatoarea partidă de verificare pe care o vor susţine elevii lui Adrian Falub va avea loc în data de 31 ianuarie în compania echipei din Azerbaidjan, Neftchi Baku, noua formaţie a ex-stelistului, Adrian Neaga. De menţionat este că formaţia azeră a fost eliminată în turul III al Cupei UEFA Intertoto în acest sezon de către FC Vaslui.

Sportul Studențesc (prima repriză): Niculescu – Ciupe, Patrichi, Petroianu, Rusu – Gheorghe, Nicola, Lungu, Varga, Dobre, Postolache. În repriza secundă au mai jucat: Samoilă, Beța, Lung, Poppa, Ghinga, Bălan, Cazan, Truță, Curelea.

Articol scris de Gabriel MORARIU