Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80324
cameliu
Member

prosport:

Sichitiu susţine că Rapid nu are nicio datorie către Sportul
“Dnepr trebuie să plătească pentru Mazilu, nu noi!”

Sportul Studenţesc a câştigat, ieri, litigiul în privinţa mutării atacantului Ionuţ Mazilu din Giuleşti la Dnepr, iar CSJ a emis un comunicat prin care solicită clubului Rapid să plătească suma aferentă acordului de transfer al atacantului, aproximativ 340 de mii de euro.

Sichitiu a comentat decizia CSJ şi spune că suma este fără îndoială una mult prea mare; de asemenea, oficialul giuleştean `aruncă pisica` în curtea clubului ucrainean: conform regulametelor FIFA, clubul care face plata este responsabil cu plata.

“Clauza de solidaritate de care se vorbeşte este stabilită prin contracte şi prin comisiile federaţiei. Acum există o mică inadvertenţă între ce au hotărât cele două comisii. Voi discuta cu domnul Toma şi sunt convins că nu vom ajunge la alte litigii. Suma de 400.000 de euro este exagerată. Trimiterea acelei sume este responsabilitatea clubului care face plata. În Regulamentul FIFA este scris aşa ceva.”, a spus Grigore Sichitiu la Sport.ro

Vasile Şiman nu a vrut să comenteze în niciun fel decizia CSJ şi spune că Sportul nu a ameninţat niciodată cu tribunalul clubul de sub Grant, indiferent de situaţie: “Clubul Sportul Studenţesc nu a acţionat niciodată în judecată clubul Rapid, indiferent de litigiile dintre noi. Aceasta este o problemă între Sportul şi Rapid, nu face obiectul unui scandal public.”