Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80328
cameliu
Member

http://www.liga2.ro

DE LA SPORTUL LA ECHIPA NAŢIONALĂ
Briliantul Regiei în locul Briliantului României

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că l-a convocat pe mijlocaşul Dacian Varga în locul lui Adrian Mutu, accidentat, el precizând că în partida de miercuri nu va evolua nici Cristian Chivu.

“Avem iar probleme de lot, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut. Sunt jucători importanţi care sunt accidentaţi. Nici Chivu şi nici Mutu nu pot participa la această acţiune. Chivu şi-a revenit după o accidentare, nu este la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic. Iar cu Mutu am discutat aseară, are o contractură musculară. Azi o să facă investigaţii mai amănunţite. Sper să fie numai o contractură. L-am chemat pe Dacian Varga în locul lui Mutu. El era în Bucureşti, venise cu nişte probleme personale aici pentru că echipa lui este acum în Antalya în cantonament. Mă gândisem şi la Curtean, dar el e plecat în cantonament”, a spus selecţioenerul.

Piţurcă a explicat că renunţarea la Cristian Chivu nu are legătură cu faptul că soţia acestuia urmează să nască. “Nu a avut nicio importanţă faptul că trebuie să născă soţia lui Chivu. Era mai bine să-l las la echipa de club. El nu este încă refăcut complet”, a adăugat Victor Piţurcă.