Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80329
ovidiu
Member

de pe http://www.liga2.ro: ÎN ANTALYA LE MERGE BINE

Curelea, poftă mare de gol
Sportul Studenţesc a obţinut cea de-a treia victorie la limită în turneul din Antalya, de această dată în faţa bulgarilor de la Lokomotiv Plovdiv, ocupanta locului 13 din campionatul ţării vecine. Atacantul Costin Curelea a deschis scorul în minutul 15, acesta fiind de altfel şi singurul gol al primei reprize.

După pauză, vecinii de la sud de Dunăre au reuşit să egaleze (’60), însă studenţii au revenit în avantaj prin acelaşi Curelea (’70), pentru ca peste alte zece minute să se distanţeze pe tabelă, Rusu transformând o lovitură de pedeapsă. Scorul final a fost stabilit de Lokomotiv, în ultimele secvenţe ale meciului.

Costin Curelea (foto, în alb) se află la a patra reuşită în meciurile de verificare din Turcia, fiind cel mai prolific jucător de sub comanda lui Adrian Falub.

Sportul Studenţesc: Samoilă – Ciupe, Patrichi, Ghinga, Rusu – Irimia, Nicola, Cazan, Ferefelea – Curelea, Truţă. Antrenor: Adrian Falub

După pauză au mai intrat: Beţa, Bălan, Dobre, Petroianu

Articol scris de : Florin ALBOIU