Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80331
ovidiu
Member

de pe http://www.liga2.ro/

DE PE LOCUL 9, ALB-NEGRII SE GÂNDESC LA PROMOVARE
Sportul Studenţesc s-a întors din Antalya
Cantonamentul efectuat de Sportul Studenţesc în Antalya, timp de trei săptămâni, s-a încheiat. Azi-noapte alb-negrii s-au întors în ţară, cu o cursă ce a decolat din Turcia în jurul orei 3.00. În această etapă de pregătire, elevii lui Adrian Falub au disputat şase partide amicale, înregistrând trei victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri. Pentru studenţi urmează o mini-vacanţă de trei zile, pentru ca joi să reia antrenementele în Regie. Până la meciul din prima etapă a returului, de pe teren propriu, cu FC Snagov, Sportul va mai disputa un meci amical în care se vor pune la punct ultimele detalii.

La sosire în ţară, Cătălin Samoilă, desemnat în ancheta iniţiată de http://www.liga2.ro cel mai bun portar al turul campionatului, ne-a declarat: “A fost un cantonament foarte greu şi foarte lung. Dar extrem de util. În meciurile amicale din Turcia, antrenorul a rulat tot lotul, însă în campionat va fi altceva. Sper să rămână şi Tibi (n.r. Tiberiu Bălan) şi o să facem o figură frumoasă. Teoretic, mai păstrăm şanse la promovare, dar totul depinde numai de noi, cu toate că va fi foarte greu. Suntem pregătiţi pentru retur, echipa este motivată şi vrem să demonstrăm că nu suntem de locul 9. Cred că pentru primele două locuri se vor lupta, până la finalul campionatului, Ceahlăul, FC Ploieşti, Sportul şi Petrolul.”

Articol scris de : Florin ALBOIU