Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80333
ovidiu
Member

Doua stiri de pe http://www.liga2.ro:

ACHIZIŢIE
Codruţ Cioranu a semnat cu Sportul Studenţesc
Sportul Studenţesc a făcut prima achiziţie din această iarnă, obţinând semnătura juniorului Codruţ Cioranu, format la Progresul Bucureşti. Acesta a devenit liber de contract la finele lunii ianuarie, ca urmare a hotărârii Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor şi de atunci se pregăteşte împreună cu alb-negrii. Cioranu are 18 ani, evoluează pe postul de fundaş central şi face parte din lotul naţional antrenat de Cristian Sava, alături de un alt echipier al Sportului, Dean Beţa.

Articol scris de : Florin ALBOIU

ŞAPTE SECUNZI PENTRU ADRIAN FALUB
Gabriel Vochin s-a întors după 13 ani în Regie
Gabriel Vochin, fost jucător al Sportului Studenţesc, a fost cooptat în colectivul tehnic condus de Adrian Falub. Format ca fotbalist la Centrul de Copii şi Juniori din Regie, Vochin a evoluat pentru alb-negri timp de cinci sezoane în Divizia A, între anii 1991 şi 1996, reuşind să marcheze patru goluri. După despărţirea de Sportul, fundaşul central a evoluat la alte cinci formaţii din prima ligă: FC Naţional, Farul Constanţa, Universitatea Craiova, Rocar şi Ceahlăul. Şi-a continuat cariera în Ungaria, la Videoton Fehervar, timp de doi ani, iar apoi în Israel, unde a jucat un sezon pentru Maccabi Ahi Nazareth.

Vochin este cel de-al şaptelea secund al “studenţilor”, alături de Cezar Zamfir, Francisc Dican, Vasile Iordache, Florin Motroc, Gabriel Manu şi Gheorghe Niculescu. Numărul mare de tehnicieni poate să surprindă, însă atribuţiile acestora nu se rezumă doar la echipa mare, ci sunt extinse atât la nivelul formaţie a doua a clubului, cât şi al echipelor de juniori.

Articol scris de : Florin ALBOIU