Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80337
cameliu
Member

gsp.ro
TRANSFERURI
Iancu: “Vasile Şiman trebuie să accepte pînă mîine, apoi oferta pică”

Marian Iancu, preşedintele Politehnicii Timişoara, a comentat transferul jucătorilor Tibi Bălan şi Dacian Varga la echipa de pe Brga şi spune că oferta de două milioane de euro nu a fost acceptată încă de Sportul Studenţesc, respectiv Vasile Şiman, patronul echipei bucureştene.

Marian Iancu: ‘Se va juca fotbal adevărat în retur’
“Mai mult nu sunt pregătit să ofer. Nu este chiar ce dorea domnul Şiman, dar nici mică nu este. Domnul Şiman are timp pînă mîine să îmi răspundă. Tibi Bălan este un număr “10”, cum rari mai sunt în ţară. Varga e un jucător foarte bun pe banda stîngă.

Avem bani la dispoziţie şi facem oferta, dar serăm ca cei de la Sportul să accepte”, a spus Marian Iancu la GSPTV.

VIOLAMANIA.RO
EXCLUSIV / Două milioane de euro pentru Tibi Bălan şi Dacian Varga!

Poli Timişoara a înaintat o ofertă Sportului Studenţesc pentru Tibi Balan şi Dacian Varga şi aşteaptă răspunsul pină cel tîrziu mîine

Iancu a recunoscut oferta. “Am făcut o ofertă de două milioane de euro plus TVA pentru Bălan şi Varga. Urmează ca pînă cel tîrziu mîine Sportul să accepte sau să respingă oferta.

În condiţiile date cred că oferta este mai mult decît avantajoasă şi cred că ar fi o blasfemie să fie refuzată. Singura condiţie este ca cei doi să vină împreună , nu separat. Iar pentru Varga va fi şi o coproprietate de 50%”, a spus preşedintele lui Poli, Marian Iancu.

Prosport:
21:02 | Marian Iancu i-a dat un ultimatum finanţatorului Sportului
‘Şiman are timp până mâine să accepte oferta pentru Tiberiu Bălan şi Dacian Varga’

Marian Iancu a vorbit despre oferta pe care i-a făcut-o lui Vasile Şiman pentru fotbaliştii Tiberiu Bălan şi Dacian Varga.

Patronul bănăţenilor spune că mâine este ultima zi în care finanţatorul Sportului îşi poate da acceptul pentru ca jucătorii să se transfere la gruparea “viola”.

“Şiman e un bun negociator şi m-a trimis un pic la plimbare, dar ştie că mai are timp până mâine. Tibi Bălan e un număr 10, aşa cum nu prea mai sunt. Avem nevoie de el. Varga e jucător de bandă stângă, acolo unde stăm numai în Karamyan. Chiar dacă Artiom Karamyan e cel mai bun din Liga 1 pe acest post, îi trebuie concurenţă. Am specificat în ofertă obligaţia să vină împreună cei doi fotbalişti”, a spus Iancu la gsptv.