Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80339
07Ex
Keymaster

Remiză cu două goluri

Pe “platoul” de la Buftea s-a “turnat” un film slab despre fotbal. CS Buftea a susţinut astăzi, pe teren propriu, ultimul test înainte de startul returului, ce va debuta, pentru elevii lui Cristian Ţermure, sâmbătă, împotriva celor de la Petrolul Ploieşti.

Premiul pentru cel mai anost rol secundar a fost atribuit ambelor protagoniste: CS Buftea şi Sportul Studenţesc. Dacă în primul act al amicalului, studenţii au mai legat câte ceva spre poarta gazdelor, după odihna de 15 minute, fotbalul a ramas acolo unde e: în vacanţă. Unicul gol al primei reprizei a purtat semnătura lui Irimia (min 40).

În partea a doua, jocul a fost la fel de plictisitor, Buftea restabilind egalitatea, în minutul 62, prin reuşita lui Goşman.

Doar o fază, în urma căreia juniorul Sportului Studenţesc Dean Beţa s-a accidentat, mai poate fi consemnată. Din fericire, n-a fost vorba până la urmă de ceva grav, astfel încât există certitudinea că fotbalistul celor din Regie va relua returul fără probleme medicale.

CS Buftea: Oghinciuc – Tomozei, Badea, Coconu, Filip – Petrescu, Dorobanţu, Udrea, Marin – Vrăjitoarea, Păun. Antrenor: Cristian Ţermure
Au mai evoluat: Tutunaru, Marcu, Rupa, Gheorghiu, Stegaru, Goşman, Bălăşoiu

Sportul Studenţesc: Popescu – Beţa, Patrichi, Lung, Rusu – Irimia, Ferfelea, Lungu, Cazan – Truţă, Curelea. Antrenor: Adrian Falub
Au mai jucat: Niculescu, Farmache, Nae, Ciupe, Cioranu, Secăreanu, C. Gheorghe, Dobre, Petroianu, Poppa

Falub: „Nu ne ignoraţi!”

Tehnicianul studenţilor, imediat după meciul amical susţinut astăzi în compania celor de la CS Buftea, s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi, chiar dacă partida s-a încheiat la egal, 1-1 şi e de părere că echipa e pregătită în totalitate pentru startul returului:

„Nu am de ce să mă plâng cu privire la pregătirea noastră.Băieţii sunt pregătiţi să înceapă. Obiectivul e să câştigăm toate meciurile pe care le vom juca şi la anul să ne batem la promovare. Poziţia noastră din clasament nu e foarte bună, ne aşteaptă formaţii foarte bine pregătite, adversari periculoşi, dar noi le transmitem să ne ia în calcul la fiecare meci!”, a spus Adi Falub. (Corina Mlădinoiu)

Sportul a refuzat oferta Timişoarei pentru Bălan şi Varga

Patronul Timişoarei spune că transferurile lui Tibi Bălan şi Dacian Varga pe Bega nu se vor realiza. Marian Iancu a dezvăluit că a dus tratative timp de 4 ore pentru cei doi fotbalişti, însă nu a ajuns la un acord cu Vasile Şiman.

“Am dorit să îl cumpăr pe Tiberiu Bălan, la pachet cu Dacian Varga. Se pare că oferta mea, de două milioane de euro + TVA, nu se ridică la pretenţiile lui Şiman! Noi atât putem oferi, dar oferta a fost refuzată. Am discutat 4 ore pentru aceste transferuri, dar Şiman se aştepta să dau mai mult” , a declarat Iancu la gsptv.