Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80340
cameliu
Member

Articol desre adversara noastra Luceafarul Lotus Baile Felix Stiinta Bacau Rocar Roman:

http://www.liga2.ro

Lotus-Ştiinţa-Rocar rămâne în Moldova!

Dacă, până la urmă. patronul clubului Rocar, Giani Nedelcu, a fost de acord să preia Ştiinţa, regulile FRF îl obligă să meargă până la Roman în acest retur pentru a-şi urmări echipa.

Astfel, având în vedere că echipa a jucat în tur pe “Municipalul” din oraşul lui Bacovia, în partea a doua a campionatului, trebuie să evolueze pe un teren aflat la cel mult 60 de kilometri distanţă de Bacău.

“Variantele noastre nu erau decât două: Piatra Neamţ şi Roman. Piatra are echipă de liga a II-a, vrea să promoveze, aşa că, nu prea avea rost să ne complicăm. E bine că am reuşit să rezolvăm cu Romanul, şi vreau să mulţumesc pe această cale autorităţilor locale care ne-au primit acolo. Înţelegerea este valabilă până în vară, mai încolo nu pot să vă mai spun nimic”, ne-a spus Mircea Crainiciuc.

Managerul echipei de ligă secundă a mai precizat că, din retur, formaţia va reveni la titulatura Luceafărul Lotus Băile Felix, şi va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

“Vom reveni la vechiul nume, pentru că asta este echipa până la urmă şi e normal să se numească aşa. Sincer, problema mea cea mai mare este obiectivul. Dar am toată încrederea că voi reuşi să-l duc la bun sfârşit. În general, reuşesc să realizez ceea ce-mi propun. Nu degeaba am patru promovări în prima ligă la activ. Asta e însă prima dată când trebuie să mă lupt pentru rămânerea în liga a II-a”, a mai declarat Crainiciuc.

articol scris de Adi ENĂŞOAIE