Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80341
cameliu
Member

prosport:

Bălan şi Varga, la Urziceni!

Marian Iancu a refuzat să plătească două milioane de euro pentru transferul lui Dacian Varga şi Tibi Bălan, astfel că cei doi jucători ai Sportului Studenţesc au ajuns în curtea celor de la Urziceni. După ce l-au îndepărtat pe Bogdan Mara de la lot, oficialii grupării ialomiţene a găsit resurse financiare pentru a-i înregimenta pe cei doi.

Fotbaliştii Sportului vor semna contracte valabile până la finele sezonului cu gruparea antrenată de Dan Petrescu , evoluţia celor doi urmând a fi decisivă în achiziţionarea definitivă a celor doi. Tibi Bălan este familiar cu atmosfera de la Urziceni, el fiind şi în tur împrumutat acolo, în timp ce Varga nu a evoluat decât pentru Sportul Studenţesc.

Patronul grupări din regie, Vasile Şiman a confirmat tranzacţia. “Jucătorii au fost joi la Urziceni şi s-au pregătit deja cu echipa. Încă nu au semnat, dar tansferul este ca şi făcut, vor fi împrumutaţi până în vară la Urziceni”, a declarat, pentru NewsIn, oficialul studenţilor.
articol scris de site@prosport.ro