Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

Home Forums Archive Sezon 2008-2009 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2008-2009 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2008-2009

#80344
cameliu
Member

http://www.liga2.ro

CUPA ISMB – ALEGE-ŢI JUCĂRIA!
Sportul Studenţesc organizează cea mai mare competiţie pentru elevi

Clubul Sportul Studenţesc organizează în perioada 19-22 martie, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, cea mai mare competiţie la nivel de copii şi juniori din România. La startul acţiunii de atragere a tinerilor talentaţi spre fotbal, ce se va desfăşura pe terenurile bazei sportive din Regie, denumită de iniţiatori “Cupa ISMB – Alege-ţi Jucăria!”, s-au înscris peste 90 de echipe alcătuite din peste 1000 de elevi ai şcolilor din Capitală.

Protocolul încheiat în luna decembrie a anului trecut cu ISMB prevede că Sportul Studenţesc este clubul profesionist din Bucureşti care are exclusivitate pentru competiţiile organizate de şcoli şi licee. Prin acest acord se doreşte profesionalizarea procesului de selecţie, implicarea cadrelor didactice de specialitate în îndrumarea elevilor către sportul de performanţă şi creşterea interesului tinerilor pentru orele de educaţie fizică.

Cupa “ISMB – Alege-ţi Jucaria!” este cel mai important proiect al unui club de fotbal din Romania pentru sprijinirea sportului juvenil, adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani.

Rămâneţi pe http://www.liga2.ro pentru amănunte cu privire la desfăşurarea competiţiei.